diumenge, 6 d’abril del 2008

CF LLORET - FC SANT CUGAT (3-1)

El Lloret va vèncer al Sant Cugat, equip que a la primera volta va golejar els de Fede Domínguez per 5-0, en un partit marcat per les expulsions.

El partit va començar amb molta passivitat per part dels dos equips però els primers gols de la tarda no van trigar massa en arribar. El Sant Cugat, per mitjà de Chema, va obrir el marcador en el minut 12, en un llançament de falta lateral que cap defensor lloretenc va encertar a refusar. L’alegria a la banqueta visitant va durar poc. Dos minuts més tard, Peke, sol davant el porter, va empatar el partit. La jugada clau del matx es va produir passada la mitja hora de joc, quan l’àrbitre Xavier Alonso va decidir expulsar a dos jugadors del Sant Cugat, Izarre i Marc Font, a més del porter suplent del Lloret, Xavi Arroyo.

A la segona part, amb el Lloret jugant amb dos homes més, qui va portar més perill va ser el Sant Cugat, que tot i jugar en inferioritat no va renunciar mai a l’atac. Els de Fede Domínguez, però, van trobar al camí correcte en els últims minuts. El gol de la victòria va ser de George (89’) després d’una centrada de Batllosera. Amb el Sant Cugat buscant el gol a la desesperada, Dani Cuerva va sentenciar el partit (93’).

A la propera jornada el Lloret jugarà a casa davant el Palau Solità, mentre que el Sant Cugat també ho farà com a local enfrontant-se a l’Escala.

CF Lloret: Serafín; Valls, Manel, Héctor, Poderoso; Petete, Batllosera, Albert Marcos, Àlex Bertran; Saül i Peke

També van jugar: Dani Cuerva, George i Martí

FC Sant Cugat: Gerard; Juan, Izarre, Alberto, César; Marc Font, Chema, Edu, Jorge; Carreño i Miguelito

També van jugar: Boria i Oriol

Gols: 0-1 Chema (12'), 1-1 Peke (14'), 2-1 George (89') i 3-1 Dani Cuerva (92')

Àrbitre: Xavier Alonso. T.G.: pel Lloret a Albert Marcos i Valls, i pel Sant Cugat a Edu i Chema. T.V.: per doble amonestació al visitant Marc Font i per vermella directa Xavi del Lloret i Izarre del San Cugat.