dijous, 17 de juliol del 2008

BAIXES I FITXATGES

El dia 28 de juliol a les 9 de la nit comença la primera sessió d’entrenament de la pretemporada del CF Lloret. S'han produit bastants canvis. Durant aquest temps de preparació, abans que es doni el tret de sortida al campionat de lliga, veurem jugadors nous al primer equip i altres als qui acostumavem a veure ja no hi seran

La baixa més destacada de totes ha estat la d'Albert Batllosera, que la temporada vinent jugarà al CD Farners amb Saül, una altra de les sortides. Però, a més, tampoc continuaran Kiko i Serafín (que han fitxat per l'EF Gironès Sàbat), Martí (que marxa al Tossa), George (que jugarà a Palafrugell), David Abert (que formarà part del CD Palafolls) Oriol Serra, Edu Poderoso, Diego, Xavi Arroyo i Albert Marcos.

Segons ha explicat Jaume Bosch, el nou entrenador, al primer equip hi podran jugar tots els jugadors que s’ho mereixin, siguin juvenils o bé de l'amateur de la Tercera Regional. D'entrada, a la pretemporada, els que tindran fitxa per la Regional Preferent seran Javi Tato (porter), Joan Babí (lateral dret), Àlvaro Fernández (central), 'Puchi' (migcampista ofensiu), Edgar García (jugador de banda dreta) i Antonio Rivera (davanter); a més dels jugadors de l'amateur Rafi Llinàs i Rubén Ortega. També hi hauran tres jugadors juvenils més que començaran la pretemporada amb ells; aquests seran Cristian Cuerva, Héctor Cuenca, i Josep Lluís Colomà.

Una de les incógnites és què pasarà amb la porteria. La temporada passada el porter Toni va ser operat d’hèrnia discal i encara no se sap si podrà jugar. Per no tenir sorpreses s'ha fitxat a Albert Valero del Montañesa. L'altra contractació és la d'Alberto Robledo del Tossa, un jugador molt apreciat dins el club i que compta amb tota la confiança de Jaume Bosch, qui ha assegurat que és un reforç de qualitat.

Recordem que la lliga comença el 14 de setembre al Camp Municipal de Lloret de Mar.