diumenge, 3 d’agost del 2008

CF LLORET - TERRASSA FC (0-4)

Primer partit de pretemporada pel CF Lloret i primera derrota. Dissabte, el nou projecte de Jaume Bosch es va posar en marxa davant el Terrassa de la segona divisió "B". El resultat va ser de 0-4 favorable al conjunt visitant.

Durant la primera meitat, el Lloret va plantar cara al seu rival i va aconseguir arribar al descans amb el marcador inicial d'empat a cero. A la repressa, però, els terrassencs van imposar la seva autoritat i van fer quatre gols que van tancar el partit amb el 0-4 definitiu. El primer gol va ser obra de Marc Soler, en pròpia porta; els altres golejadors van ser Jordi Martínez, Guillem i Òscar.

Un dels atractius del partit era conèixer la primera alineació de Jaume Bosch. Només hi van ser presents quatre jugadors de la pasada campanya. Aquests van ser el capità Héctor i Petete, que van formar en l'onze titular, i Àlex Bertran i Marc Soler, que van entrar en joc més tard.

Hi va haver una bona resposta per part del públic, que va poder veure en primera persona la posada de llarg del nou Lloret i les noves cares de l'equip.

Tot i el contundent resultat, encara es aviat per treure conclusions. La propera cita serà dijous dia 7 d'agost a les 9 de la nit al Camp Municipal d'Esports, en el partit que enfrontarà el Lloret davant el Girona de la Segona Divisió "A".

CF Lloret: Albert Valero; Sergio, Héctor, Rubén, Rafi; Petete, Ricky, Alfons, Jorge; Moha i Cristian Bayón.
També van jugar: Àlex Bertran, Marc Soler, Zamora, Kike, Edgar García, Edu, Héctor Cuenca, Rivas, Alberto, Alejandro i Javi Tato (p. s.)

Terrassa FC: Pau; Fali, Carroza, Raúl Pérez, Giri; Nauzet, Céspedes, Blas, Morillo; Ramírez i Jordi Martínez
També van jugar: Adrià (p. s.), Aitor Torres, Boniquet, Xavi Novau, Guillem, José Antonio, Julio de Dios, Peque, Àlex, Òscar, Héctor i Relaño (p. s.)

Gols: o-1 Marc Soler (p. p.), 0-2 Jordi Martínez, 0-3 Guillem i 0-4 Òscar

Àrbitre: Escalera Aguilar (correcte). T.G.: Alfonso i Ricky, pel Lloret; i Blas, pel Terrassa. T.V.: Cap.

L'home del partit: Jordi Martínez (Terrassa FC)

El millor del Lloret: Héctor Hermoso