dijous, 28 d’agost del 2008

CF LLORET - CF TORDERA (1-3)

Derrota del CF Lloret davant el Tordera per un resultat d'1-3. El partit, per part dels lloretencs, no va ser bó i es van donar moltes facilitats defensives. L'entrenador, Jaume Bosch, va haver d'incloure a l'alineació jugadors de l'amateur (com Dani Gómez) i del juvenil "A" (com el porter Jani) a causa de les baixes, entre d'altres, dels capitans Héctor, Manel Pujadas i Marc Soler.

A la primera part, els visitants van aprofitar les dues úniques ocasions clares de gol de les que van disposar per avançar-se en el marcador. El partit va arribar al descans amb un resultat de 0-2 favorable a un Tordera amb molt més ritme.

A la repressa, va seguir la mateixa tónica i els visitants van continuar sent els dominadors del joc. Tot i així, el Lloret va escurçar distàncies gràcies a un gol en pròpia porta d'una defensor rival. A les acaballes del partit, el Tordera va sentenciar rematant al fons de la porteria una jugada de córner.

Els de Jaume Bosch van haver de jugar els minuts finals amb un home menys a causa de la lesió d'Àlex Bertran. El capità accidental de la nit va haver de retirar-se abans de temps per un esquinç en l'abductor.

La propera cita serà aquest cap de setmana. El Lloret disputarà dos partits. Dissabte, a les 8 del vespre, davant el Peralada CF de la Primera Catalana; i diumenge, també a les 8, contra el CE Aro de la Segona Territorial. Tots dos partits es podran seguir al Camp Municipal d'Esports.