dimarts, 26 d’agost del 2008

EL CF LLORET, AL COMPLET

A tres setmanes de començar la lliga, l'entrenador del CF Lloret, Jaume Bosch, ha triat ja els 22 jugadors que formaran part de la nova plantilla. Seran els mateixos homes que diumenge, al camp del Tossa, van guanyar el torneig Selva Marítima.

Els noms propis del Lloret van des dels porters Albert Valera i Javi Tato als capitans Héctor, Manel Pujadas i Marc Soler, que plegats hauran de triar un quart capità per l'equip. Els acompanya un home clau de la temporada passada, Peque, que, segons l'entrenador, "és un jugador diferent, que dóna qualitat i creativitat".

Bosch es reconeix tranquil en l'aspecte defensiu del Lloret, vist el resultat dels últims partits jugats. Parla d'una "defensa sòlida, molt ben posada", que permet poques ocasions de gol.

El CF Lloret està duent a terme una pretemporada "seriosa", abans del tret de sortida de la competició. Jaume Bosch es mostra content amb els seus jugadors i anuncia que l'equip està preparat per a mantenir la categoria de la Regional Preferent i optar, amb garanties, a la Primera Catalana.

Nova Ràdio Lloret

Aquests són els 22 jugadors:

Porters: Albert Valera i Javi Tato

Defenses: Héctor Hermoso, Manel Pujadas, Marc Soler, Àlex Bertran, Jordi Valls, Rubén Ortega, Álvaro Fernández i Joan Babí

Migcampistes: Petete, Alberto Robledo, Jorge Garro, Edú Vieira Da Silva, David Mancheno "Peque", Dani Rivas, Fabio Viana Da Silva, Santi Martelli i Edgar García

Davanters: Ricardo Serralunga "Ricki", Antonio Rivera i Àlex Puigvert "Puchi"