divendres, 8 d’agost del 2008

CF LLORET - GIRONA FC (2-4)

Nova derrota del CF Lloret. Dijous a la nit, els de Jaume Bosch es van enfrontar a un rival de nivell com el Girona de la Segona Divisió "A" i el resultat va ser de 2-4 favorable als visitants.

Es va imposar la lògica, però no de la manera que s'esperava. El conjunt lloretenc en cap moment va abaixar el cap i a la primera part va aconseguir posar-se amb dos gols d'avantatge al marcador. El primer va ser de Jorge en un remat de cap i el segon el va firmar Cristian Cuerva. El Girona, però, va reaccionar abans del descans amb dos gols de Guitart que empataven el partit. A la repressa, amb un Lloret totalment diferent al de la primera meitat, els gironins van fer dos gols pujant el marcador fin el 2-4 definitiu. Els autors van ser Dorca i Quim Boadas.

El Camp Municipal d'Esports va presentar una bona entrada en un partit de futbol atractiu on, de nou, els aficionats van poder veure les noves cares de l'equip de la vila.

La propera cita serà dissabte a dos quarts de nou, també al camp del Lloret, en el partit que enfrontarà els homes de Jaume Bosch davant el Palamós de la Tercera Divisió.

CF Lloret: Valero; Edu Ruiz, Alejandro, Rubén, Àlex Bertran; Edu, Ricky, Jorge, Cristian; Dani i Cristian Cuerva
També van jugar: Sergio, Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas, Petete, Alfonso, Antonio, Puchi, Santi, Mohamed i Tato (p. s.)

Girona FC: Rafa Ponzo; José, Rangel, Óscar Álvarez, Amantegui; Dorca, Xumetra, Manu, Gabri; Guitart i Héctor Simón
També van jugar: Jaume Prado (p. s.), Quim Boadas, Alabau i Vallo

Gols: 1-0 Jorge (18'), 2-0 Cristian Cuerva (20'), 2-1 Guitart (21'), 2-2 Guitart (41'), 2-3 Dorca (52') i 2-4 Quim Boadas (89')

Àrbitre: Tacho Cebrián (regular). T.G.: Pel Lloret a Jorge i Ricky. T.V.: Óscar Álvarez pel Girona (65')

L'home del partit: Guitart (Girona FC)

El millor del Lloret: Rubén Ortega