dimarts, 5 d’agost del 2008

REACCIONS CF LLORET - TERRASSA FC (0-4)

El primer partit de pretemporada ha servit de molt als tècnics de la primera plantilla del CF Lloret que tot i el contundent marcador final no estan decebuts, sinó tot el contrari. Així ho ha explicat Jaume Bosch, el nou entrenador de l'equip, que ha assegurat que se'n poden treure conclusions positives del partit de dissabte: "Vam veure molt bé a l'equip i creiem que hi han jugadors que poden ser interessants per la confecció final de la plantilla. El que menys importancia tenia era el resultat".

Un dels centres d'atenció del partit va ser Albert Valero, el nou reforç per la porteria que presentava el conjunt lloretenc. Bosch, tot i l'errada puntual en el gol en pròpia porta de Marc Soler, no pateix per aquesta posició i diu que va tenir un bon debut: "Sabíem que era un porter que venia de jugar en un equip de Primera Catalana. El seu debut em va semblar correcte, doncs va estar encertat en totes les jugades en les que va haver d'intervenir, fora del gol en pròpia porta de Marc Soler, que és molt típic de les pretemporades. Era la primera vegada que jugàven junts".

Un altre dels porters de l'equip, Toni, passa per una situació delicada. A dia d'avui es baixa i s'està recuperant de l'operació d'hernia discal a la que va ser sotmès la temporada passada. Des del club estan a l'espera del que diguin els metges, però veuen difícil que torni a jugar aquesta temporada: "Sabem que s'està recuperant de l'operació d'hernia discal; sabem que s'estan complint les expectatives; i sabem que ell està amb moltes ganes de tornar a jugar, però l'última paraula la tindrà el metge".

El proper partit de pretemporada pel CF Lloret serà dijous a les 9 de la nit al Camp Municipal d'Esports davant el Girona de la Segona Divisió "A". El tècnic, de la mateixa manera que va fer contra el Terrassa, alinearà a dos equips completament diferents a cada part.