diumenge, 21 de setembre del 2008

AE ROSES - CF LLORET (1-0)

Segon partit de lliga pel CF Lloret i primera derrota oficial de la temporada davant l'AE Roses. El resultat va ser d'1-0 favorable als locals en un partit on el Lloret va acabar amb un home menys, arran de l'expulsió del capità Héctor, per doble amonestació. El gol del partit el va fer el rival Eladio.

Durant el primer acte, el joc va ser molt disputat i les ocasions se les van repartir els dos equips. Els de Jaume Bosch es van veure superats pel conjunt rosinc, que en la primera arribada es va avançar en el marcador, gràcies a un gol del davanter Eladio. A partir d'aquí el Roses va ser el dominador del joc, tot i que el Lloret insistia en atac. Ja a la represa, la intensitat del partit va baixar i les imprecisions es van apoderar dels jugadors. Una errada en defensa va provocar la segona targeta groga d'Héctor, que es va veure obligat a fer una falta per tal d'evitar el segon gol, i la consegüent expulsió. Tot i així, la sort va fer costat al Lloret, doncs el Roses va estavellar quatre pilotes als pals, que, clar, també juguen.

Bosch, per aquest partit, va comptar amb baixes importants com les de Jordi Valls i Àlex Bertran, que continuen recuperant-se de les seves lesions, i Marc Soler i Petete, que es van caure de la convocatòria a última hora per diverses molèsties.

El proper partit serà diumenge a les 12 davant la UE Vic. Es podrà seguir des del Camp Municipal d'Esports.

AE Roses: Edu Carrera; Diego, Lango, Ferrer, Martín Linares; Salam, Fede, Ivi, Job; Eladio i Mercader
També van jugar: Juan, Frank, Jaume Sastre i Edu Sastre

CF Lloret: Valera; Rubén, Álvaro, Héctor, Manel Pujadas; Alberto, Jorge Garro, Fabio, Edú; Ricki i Peque
També van jugar: Edgar, Santi, Dani, Joan Babí i Cucho

Gol: 1-0 Eladio (21')

Àrbitre: Asensio Tejero. T.G.: als locals Ferrer i Fede, i als visitants Rubén i Àlvaro. T.V.: Héctor, del Lloret, per doble amonestació (68').