diumenge, 14 de setembre del 2008

CF LLORET - CE SANT HILARI (1-1)

Empat del CF Lloret per començar. Antonio Rivera ha donat el primer punt de la temporada amb un gol en els darrers minuts d'un partit que el Lloret ha arribat a afrontar amb tres homes més sobre el camp. Reinoso, per part del Sant Hilari, ha estat l'encarregat d'innaugurar el marcador.

Primera prova de foc pels homes de Jaume Bosch davant l'afició. A la primera part, el Lloret ha deixat clares les seves intencions i ha estat el primer en buscar la porta rival. Passada la mitja hora de joc, l'exporter lloretenc, José Jiménez, ha estat expulsat per una agressió. El partit s'ha posat de cara pels locals però qui s'ha avançat al marcador ha estat el Sant Hilari, amb un gol de cap de Reinoso. El Lloret, però, ha continuat amb la mateixa dinàmica tot i no tenir massa sort en els últims metres. El matx, poc a poc, s'ha anat escalfant i han abundat les fortes entrades.
A la repressa, més del mateix. El Lloret ha continuat buscant l'àrea rival mentre el Sant Hilari esperava en defensa per sortir al contraatac. La duresa del joc per part dels visitants ha provocat dues expulsions més que el Lloret ha aprofitat per posar l'empat a l'electrónic; ho ha fet per mitjà d'Antonio Rivera, qui després del gol ha estat expulsat per una pica baralla amb un contrari. Amb una última ocasió pels de Bosch, on s'ha reclamat penal sobre Marc Soler, ha finalitzat un partit on el Lloret ha deixat escapar una gran oportunitat per fer-se amb els tres punts.

El proper partit serà dissabte vinent al camp de l'AE Roses.

CF Lloret: Valera; Joan Babí, Marc Soler, Álvaro, Manel Pujadas; Alberto, Jorge Garro, Edgar, Dani; Peque i Ricki
També han jugat: Rubén Ortega, Fabio, Edú, Petete i Antonio Rivera

CE Sant Hilari: José Jiménez; Criado, Pinto, Carratosa, Moré; Planas, Éric, Jonathan, Padrós; Reinoso i Dot
També han jugat: Masallé (p. s.), Youssef i Pau

Gols: 0-1 Reinoso (24') i 1-1 Antonio Rivera (90')

Àrbitre: Aguilera Plaza. T.G.: Als locals Alberto i Petete, i als visitants Masallé, Padrós, Pinto i Moré. T.V.: Ha expulsat amb vermella directa el porter del Sant Hilari José Jiménez (16') i Antonio Rivera (90') del Lloret. Per doble amonestació a Planas (62') i Éric (85'), jugadors del Sant Hilari.