diumenge, 2 de novembre del 2008

CF LLORET - BELLAVISTA MILÁN (3-0)

Victòria del CF Lloret per 3-0 davant el Bellavista Milán. Els gols del partit han arribat per mitjà del davanter Nico, per partida doble, i del defensa rival Piru en pròpia porta.

Ha arribat la primera victòria de la temporada. Sota la intensa pluja, el Lloret ha sumat tres merescuts punts en un partit on els de Jaume Bosch han estat els dominadors del joc. Aquesta vegada s'ha pogut comptar amb tot allò que va faltar en partits com el de la setmana passada a Granollers: l'encert de cara a porta i la sort en moments claus.
El partit ha començat de la millor manera possible, amb un gol de Nico. Als quatre minuts de joc, una recuperació d'Héctor l'ha aprofitat el davanter lloretenc per marcar el seu primer gol amb l'equip. Tot i que el Bellevista ha buscat la porta d'Oriol amb tímides arribades, ha estat el Lloret qui més ha jugat la pilota. Passada la mitja hora de joc, un penal comés per Héctor ha pogut significar l'empat el conjunt visitant; no ha estat així i, per fortuna, el rival Bricio ha enviat fora el llançament. A poc pel temps de descans, una gran jugada de Peque l'ha acabat el defensor del Bellavista Piru enviant la pilota al fons de la seva porteria. El segon acte també ha començat de manera molt positiva, amb un altre gol. De nou, Nico ha firmat el 3-0 al superar el porter Estudillo i marcar a plaer el gol de la sentència. Al quart d'hora de la represa, el Lloret s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió del capità Héctor per doble amonestació. El temps ha passat i el Lloret ha continuat mantenint la possessió de la pilota però el marcador ja no ha variat. Al temps afegit, el jugador del Bellavista Sebas ha estat expulsat, també per doble amonestació.

El proper partit portarà els homes de Jaume Bosch al camp de la UE Rubí, on es buscarà la segona victòria de la temporada. El Lloret, ara per ara, continua a la part baixa de la classificació amb 5 punts.

CF Lloret: Oriol Perera; Joan Babí, Marc Soler, Héctor, Àlex Betran; Petete, Alberto, Ricki, Peque; Luna i Nico
També han jugat: Edú, Dani, Jorge Garro i Antonio

Bellavista Milán: Estudillo; Piru, Navarro, Miguel, Sebas; José Luis, Carlitos, Edu, Sergi Castro; Pacheco i Bricio
També han jugat: Castillo, Rafa i Chino

Gols: 1-0 Nico (4'), 2-0 Piru (p.p.) (45') i 3-0 Nico (48')

Àrbitre: Escalera Díaz. T.G.: Joan Babí, Marc Soler, Edú i Antonio pel Lloret, i Miguel, Piru i Sebas pel Bellavista. T.V.: Per doble amonestació el local Héctor (62') i el visitant Sebas (93').