diumenge, 9 de novembre del 2008

UE RUBÍ - CF LLORET (1-1)

Empat del CF Lloret al difícil camp de la UE Rubí (1-1). Els locals es s'han avançat al marcador per mitjà de Pau i l'empat ha estat obra de David Mancheño (Peque).

Des del punt de vista del Rubí podia semblar un partit fàcil, a causa de la situació del Lloret al campionat, però no ha estat així. Els de Jaume Bosch han tornat a demostrar que la seva posició a la lliga no fa justícia al joc que venen practicant, especialment a les tres últimes jornades.
El partit ha estat molt disputat i qualsevol dels dos equips ha pogut sumar els tres punts. El primer en avançar-se ha estat el conjunt local, al minut vint-i-dos, per mitjà de Pau a la sortida d'un córner. L'empat no s'ha fet esperar massa. Deu minuts més tard, Mancheño ha transformat un clar penal favorable al Lloret. A la represa, les ocasions han estat molt repartides i tots dos equips han pogut desnivellar la balança. Els lloretencs han reclamat un clar penal per empenta sobre Jordi Luna que l'àrbitre del partit, Fernando Caballero, no s'ha decidit a xiular.

En definitiva, un empat just davant un dels equips amb més pressupost i experiència de la categoria. El proper partit serà davant el segon classificat, el Palafrugell, i es podrà seguir des del Camp Municipal d'Esports.

CF Lloret: Oriol Perera; Joan Babí, Marc Soler, Héctor, Àlex Bertran; Petete, Edú, Ricki, Mancheño; Luna i Nico
També han jugat: Alberto, Manel Pujadas, Antonio, Dani i Santi

UE Rubí: Moreno; Fran, Marc, Alfonso, Pol; Juan Pedro, Kiki, Kevin, Villanueva; Fernando i Pau
També han jugat: Cristóbal, Raül i Oriol

Gols: 1-0 Pau (22') i 1-1 Mancheño (32')

Àrbitre: Fernando Caballero. T.G.: Fernando, Alfonso, Kiki i Cristóbal pel Rubí, i Ricki, Petete, Joan Babí, Edú i Alberto