diumenge, 21 de desembre del 2008

FC SANT CUGAT - CF LLORET (1-2)

Un Lloret amb baixes importants aconsegueix, amb un treball intens i molta lluita, tres punts molt importants per sortir de la zona de descens.


En la primera part la bona col·locació dels locals ha fet que els jugadors del Lloret anessin els 45 minuts a remolc del St Cugat. A mesura que passaven els minuts, el setge a la porteria d’Oriol era cada cop més intens, tot i que no es concretava en ocasions de gol. En el minut 31, amb una bona jugada trenada per la mitja, els locals s’han avançat per mitjà de Zamora, que ha salvat el mà a mà amb Oriol. A la segona part ha canviat el decorat i el Lloret ha sortit decidit a emportar-se el partit. En el minut 52, Ricki ha aconseguit igualar el matx amb una bona jugada individual. Llavors era el Lloret qui dominava el joc i qui tenia la pilota, però els locals creaven alguna ocasió aïllada a la contra. Desprès d’una claríssima ocasió de Nico per partida doble i d’Hèctor Cuenca, ha arribat el gol de la victòria gràcies a un bon xut de Nico des de la frontal de l’àrea. En els darrers minuts, el Lloret podria haver incrementat el seu avantatge, però la precipitació en els metres final no ho ha permès. Cal destacar que el Lloret tenia avui sis baixes de jugadors habituals: Mancheño, Hèctor, Manel Pujadas, Jordi Luna, Jorge Garro i Jordi Valls).


FC Sant Cugat: Amador; Crespo, Moreno, Dabovic, Gomez; Aguilar, Cebrià, Boria, Rodríguez; Zamora i Fernández

També han jugat: Pujol i Argemí


CF Lloret: Oriol Parera; Joan Babí, Marc Soler, Rubén Ortega, Àlex Bertran; Petete, Ricki, Alberto, Edgar; Manolo i Dani

També han jugat: Hèctor Cuenca, Nico i Antonio


Gols: 1-0 Zamora (31’), 1-1 Ricki (52’) i 1-2 Nico (80’)


Àrbitre: Ramos Sánchez. T.V.: Moreno, Aguilar i l’entrenador Ortola pel Sant Cugat, i Àlex Bertran, Rubén Ortega, Petete, Manolo, Antonio, Nico i Hèctor Cuenca pel Lloret.


CR: Jaume Bosch