diumenge, 14 de desembre del 2008

CF LLORET - CF PARETS (1-1)

Empat del CF Lloret a casa davant el CF Parets (1-1). Els visitants s'han avançat al marcador per mitjà d'Antonio i Edú, per part local, ha posat les taules al marcador.

Nova prova de foc pels homes de Jaume Bosch i el resultat no ha estat massa positiu tenint en compte la situació del rival a la classificació. Els lloretencs, a diferència de les últimes jornades, no ha estat massa encertats i s'han trobat amb un Parets que ha aconseguit aturar l'atac dels locals. El partit no ha estat massa vistós i les interrupcions en el joc han guanyat força.
El primer gol ha arribat en una pilota jugada al contraatac que el visitant Antonio ha enviat al fons de la xarxa d'Oriol Parera (22'). L'empat, però, ha arribat abans del descans gràcies a un xut d'Edú, que ha aprofitat una gran assistència de Manel. En l'últim minut, el Lloret ha pogut guanyar, però la rematada de Nico l'ha aturat el porter Ismael.

El proper partit serà davant el FC Sant Cugat, un altre dels equips que lluitaran per la permanència aquesta temporada.

CF Lloret: Oriol Parera; Àlex Bertran, Álvaro, Marc Soler, Manel Pujadas; Petete, Jorge Garro, Edgar, Dani; Jordi Luna i Manolo
També han jugat: Edú, Ricki, Rubén Ortega, Nico i Alberto

CF Parets: Ismael; Xavi, Santi, Parra, Pitu; Salva, Gorgo, Pablo, Fernando; Antonio i Quim
També han jugat: Sergio, Puchi, Marc, Aitor i Juan Carlos

Gols: 0-1 Antonio (22') i 1-1 Edú (38')

Àrbitre: Baena Gómez. T.G.: Edgar i Marc Soler pel Lloret, i Fernando i Santi pel Parets. T.V.: els visitants Quim (90') i Gorgo (92') per doble amonestació.