diumenge, 25 de gener del 2009

CE SANT HILARI - CF LLORET (4-0)

Derrota del primer equip del CF Lloret a Arbúcies davant el CE Sant Hilari per un clar resultat de 4-0.

No ha pogut ser, el Lloret ha tornat a perdre i aquesta vegada davant un dels rivals directes en la lluita per mantenir la categoria de la Regional Preferent: el Sant Hilari. El partit, que s'ha jugat a Arbúcies, no ha aportat res positiu a l'equip, tot el contrari. El derbi selvatà de la jornada només ha tingut un equip sobre la gespa i aquest ha estat el Sant Hilari.
El partit ha tingut poca història i des del primer minut de joc el Sant Hilari s'ha trobat amb el marcador al seu favor. Les errades defensives han condemnat un Lloret que minuts més tard, al 12', ha encaixat el segon gol del partit. A la represa, més errades i més gols en contra. El Lloret ha tornat al camp sense cap idea clara i el Sant Hilari ha posat el 3-0 al quart d'hora de joc. Ja a les acaballes del partit ha arribat el 4-0 definitiu.
L'entrenador Jaume Bosch ha fet debutar el jove davanter del juvenil "A" Marcos Lema, el qual ha disputat els minuts finals de la segona part.

Ara per ara, el Lloret torna a les posicions de descens, amb 19 punts. Això, amb l'handicap de les victòries del Sant Cugat i el Parets, que es qui marca, ara mateix, la zona de permanència.

El proper partit serà a casa davant l'AE Roses. Es podrà seguir diumenge vinent a les 12 del migdia des del Camp Municipal d'Esports de Lloret de Mar.