diumenge, 1 de febrer del 2009

CF LLORET - AE ROSES (2-5)

Nova derrota del CF Lloret, aquesta vegada a casa, davant l’AE Roses per un dolorós 2-5. Els gols lloretencs han arribat per mitjà d’Alberto i Jordi Luna.


El resultat ho diu tot i se’n pot dir ben poc del que ha passat aquest mig dia al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. En paraules planeres podríem dir que ha estat un autèntic desastre futbolístic que ha acabat amb una derrota que fa molt mal a l’equip. La realitat del descens es cada vegada més a prop i la situació és preocupant; i ho és més encara després de veure l’actitud de l’equip sobre la gespa. Falta d’intensitat, de força... en definitiva, avui el major perill que tenien els jugadors del Roses eren ells mateixos. Això no pot ser. La defensa ha tornat a fer aigües, fora del gran treball d’homes com Àlex Bertran, i l’atac ha brillat per la seva absència. Avui molt poc.


El partit ha començat sense ritme i amb un Lloret sense massa idees. Després d’uns minuts on els contrincants han deixat en evidència les seves debilitats, i on el Lloret ha estavellat una pilota al pal, el Roses ha sentenciat el partit en qüestió de deu minuts amb quatre gols. El primer ha estat obra de Teixidor, que ha aprofitat una badada defensiva per avançar-se, de cap, en el marcador. Dos minuts més tard, una nova errada en cadena de la defensa lloretenca ha propiciat el gol del visitant Mercader, que ha batut Tato amb un xut creuat. La cosa no ha acabat aquí, ja que cinc minuts després, Ivi, de cap, en un llançament de falta, ha col·locat el 3-0 a l’electrónic. Però encara n’ha arribat un altre; de nou Teixidor, en una internada per la banda, ha enviat la pilota al fons de la xarxa deixant el partit totalment sentenciat, a falta de tota la segona meitat. Abans del descans, Alberto, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, ha fet el primer gol del Lloret. A la represa, la mateixa tònica. Un penal de Jorge Garro, quan només passaven vuit minuts, ha significat l’1-5, obra de Mercader. A poc pel final, Jordi Luna, des de llarga distància, ha fet el definitiu 2-5.


Amb aquesta derrota el Lloret es mantindrà en zona de descens amb 19 punts. El proper partit enfrontarà els homes de Jaume Bosch davant l’UE Vic, lluny de Lloret.


CF Lloret: Tato; Sergi, Marc Soler (Ortega, 46’), Àlvaro (Petete, 46’), Àlex Bertran; Alberto (Jordi Luna, 75’), Jorge Garro, Edgar (Rivas, 46’), Mancheño; Santi i Manolo


AE Roses: Carreras; Fede, Lango (Ferrer, 87’), Linares, Diego; Ivi, Sastre (Tob, 77’), Gabi (Fran, 89’), Salomo; Mercader i Teixidor (Juan, 72’)


Gols: 0-1 Teixidor (23’), 0-2 Mercader (25’), 0-3 Ivi (30’), 0-4 Teixidor (32’), 1-4 Alberto (43’), 1-5 Mercader (p.) (53’) i 2-5 Jordi Luna (85’)


Àrbitre: Figuerola Rodríguez. T.G.: Jorge Garro i Alberto pel Lloret, i Sastre pel Roses. T.V.: Cap


Incidències: Uns 300 espectadors al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.