dilluns, 9 de febrer del 2009

UE VIC - CF LLORET (1-1)

Empat del primer equip del CF Lloret al camp de l’UE Vic (1-1). El gol lloretenc va ser obra de Ricki.

Canvi d’actitud total en l’equip. Sembla que la setmana ha servit per molt més que per preparar el partit de Vic. Ahir es va veure un Lloret amb ganes, intensitat i força, tot allò que va faltar la jornada anterior. El partit va ser dominat pels lloretencs en la seva major part però la mala punteria de cara a porta va impedir la victòria dels de Bosch. El Lloret es va avançar abans del minut 10 de partit, gràcies a un gol de Ricki. Els locals, però, van reaccionar i, passada la mitja hora de joc, van aconseguir igualar el marcador. Els visitants van gaudir de bones ocasions, com una pilota al pal de Manolo, però aquestes no es van materialitzar.

És un punt important però que no permet que el Lloret surti de la zona de descens. Ara per ara, l’equip és quinzè amb 20 punts, a dos de la posició de promoció de descens (que ocupa el Parets) i a tres de la salvació (on està situat el Sant Cugat).

El Lloret presentava una novetat important a la porteria. I es que Serafín Rueda va debutar aquesta temporada amb l’equip. Un porter que prové de les files del Gironès Sàbat i que ja va defensar la samarreta del Lloret durant la segona volta de la passada temporada. Des de la retirada de Jordi Ribera, fa dos anys, i la lesió de Toni Pérez, durant la primera volta de la passada lliga, la porteria lloretenca ha estat defensada per una llista massa llarga de porters: José Jiménez, Xavi Arroyo, Gianni, Javi Tato, Albert Valera, Oriol Parera i el propi Serafín. En total set futbolistes. Esperem que l’arribada de Sera resulti tan positiva com en la temporada anterior.

El proper partit enfrontarà els homes de Jaume Bosch davant l’UE Canovelles. Serà diumenge vinent i es podrà seguir a partir de les dotze del mig dia des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.