diumenge, 1 de març del 2009

CF LLORET - GRAMANET MILÁN "B" (1-1)

Empat entre el CF Lloret i la Gramanet Milán (1-1). Els primers en avançar-se han estat els lloretencs per mitjà de Ricki (76’) però Carlitos ha fet l’empat sis minuts més tard (82’).


Bon partit el que s’ha pogut veure aquest migdia al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. A posteriori, el conjunt visitant era superior però els lloretencs han mostrat un gran nivell de joc davant un dels equips de la zona alta de la categoria. El Lloret continua en línia ascendent i avui ha tornat a demostrar que amb aquest nivell de joc no haurà de patir per mantenir la Regional Preferent. Sembla que l’equip ha trobat el seu esquema i per primer cop a la temporada l’entrenador Jaume Bosch ha repetit alineació, tot i que continuen les baixes.


La primera part ha començat amb una gran ocasió per part de la Gramanet, en una rematada al pal. Després d’això ha estat el Lloret qui ha tingut dues grans oportunitats per avançar-se al marcador per mitjà del jove Héctor Cuenca, molt actiu durant tot el partit. Els visitants, però, han volgut imposar la seva autoritat i han pogut marxar al descans amb l’electrònic al seu favor, amb una rematada de cap que ha refusat amb una gran aturada el porter Serafin. A la segona meitat, el ritme del partit ha baixat notablement i les ocasions de gol han escassejat. Tot i així, els dos únics gols han arribat a la represa. El primer ha estat el del Lloret, obra de Ricki, que ha aprofitat una centrada de David Mancheño. L’alegria, però, ha durat poc a la banqueta local, ja que només sis minuts més tard, Carlitos, que ja va marcar en el partit d’anada, ha aconseguit batre la porteria de Serafin amb una bona rematada de cap. Els minuts finals han pogut decantar la balança cap als dos costats amb diverses oportunitats de gol, però el marcador ja no s’ha mogut.


En resum, ha estat un bon partit de futbol on el Lloret ha pogut endur-se els tres punts. Amb tot, aquest punt és molt important. Ara per ara, el Lloret continua en la zona de promoció de descens amb 24 punts, a un del Palau Solità i el Parets, que aquesta jornada s’han enfrontat en un partit on s’ha acabat imposant el Parets per un clar 4-0.


CF Lloret: Serafin, Àlex Bertran, Marc Soler, Petete, Manel Pujadas, Garro, Cuenca, Ricki, Dani (Mancheño, 58’), Jordi Luna (Edú, 53’) i Manolo (Antonio, 80’)


Gramanet Milán “B”: Pastor, Oriol, Adri, Medina, Ortega, Canto (Joaquín, 56’), Àlex, Eloy (Pau, 70’), Santolalla (Carlitos, 59’), Ramón i Araujo


Gols: 1-0 Ricki (76’) i 1-1 Carlitos (82’)


Àrbitre: González Ferrer. T.G.: Manel Pujadas, Ricki, Petete i Garro pel Lloret, i Canto, Adri i Eloy per la Gramanet. T.V.: Cap


Incidències: Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Uns 300 espectadors. Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria d’un dels socis del CF Lloret, popularment conegut com Gerry’s.