dilluns, 9 de març del 2009

VILASSAR DALT - CF LLORET (3-0)

Derrota del CF Lloret al camp del Vilassar de Dalt per un clar 3 a 0.

Resultat negatiu però que en cap cas suposa un pas enrere, ja que els resultats dels altres rivals en la lluita per la permanència han estat favorables. Es presentava un partit força difícil davant el tercer classificat de la categoria: el Vilassar de Dalt. Els lloretencs no van saber frenar l’atac local i van acabar encaixant tres gols. El conjunt rival va estar molt millor posicionat sobre la gespa i, sense forçar massa la màquina, va emportar-se els tres punts.

El partit va començar amb tranquil·litat i els dos equips miraven més per l’aspecte defensiu que no pas per l’aspecte ofensiu. Tot i així, el Vilassar va aprofitar una errada defensiva al llançament d’un córner per obrir el marcador. Abans del descans, una jugada a la contra va significar el 2-0 momentani. El definitiu 3-0 va ser anecdòtic, ja que va arribar en els minuts finals amb un Lloret buscant retallar distàncies a la desesperada. S’ha de dir que amb l’1 a 0, els homes de Jaume Bosch van reclamar un penal que l’àrbitre no es va decidir a xiular.

El Lloret es mantindrà una setmana més a la zona de promoció de descens amb 24 punts. Amb un partit menys i a un punt dels lloretencs es troba el Sant Cugat, que aquest cap de setmana no va jugar, ja que el seu partit davant el Palau Solità va ser ajornat. D’altra banda, el Parets, que és qui marca la salvació amb 25 punts, juntament amb el Palau Solità, va perdre davant la Gramanet Milán, per un resultat de 3 a 2.

El proper partit pel CF Lloret serà diumenge vinent a casa davant el Granollers. Es podrà seguir des del Camp Municipal d’Esports a partir de les 12 del mig dia.