diumenge, 19 d’abril del 2009

CF LLORET - CE SANT FELIU SASSERRA (0-1)

Derrota del Club de Futbol Lloret, a casa, davant el CE Sant Feliu Sasserra, per la mínima (0-1), amb un gol del visitant Miki.


Dia de partits importants a Lloret de Mar. Es jugava la final de la Copa CERS d’hoquei entre el Mataró i el Lloret i, a cinc metres, es disputava una altra final, una de les set que haurà d’afrontar el Lloret de futbol. El rival era el Sant Feliu Sasserra, que també es troba immers en la lluita per la salvació, i aquesta primera final ha acabat, malauradament, amb derrota pels de casa (de la mateixa manera que en hoquei). El partit ha estat força igualat, amb ocasions pels dos equips, però els visitants han sabut culminar un bon contraatac per anotar el gol de la victòria, obra de Miki.


El partit ha començat amb intensitat. El Lloret sabia que havia de guanyar sí o sí i ha sortit ha buscar el primer gol. Tot i que les ocasions no han estat massa clares, els lloretencs han intimidat en diversos moments la porteria rival, defensada per un atent Marc. Per contra, el Sant Feliu Sasserra també ha aconseguit arribar fins als dominis de Serafín, però sense massa clarividència. Abans del descans, el Lloret s’ha trobat amb un contratemps, i es que Alberto s’ha hagut de retirar per molèsties; l’ha substituït Petete. A la represa, un bon llançament de falta de Ricki ha pogut acabar al fons de la xarxa, però el porter Marc ha esvaït el perill. El Sasserra també ho ha intentat amb un fort xut que Serafín ha enviat a córner amb una gran mà. Poc després, ha arribat el primer i únic gol del matx; ha estat per mitjà de Miki, que ha aprofitat una errada en cadena per enviar la pilota a l’interior de la porteria. A partir d’aquí, el conjunt visitant ha renunciat completament a l’atac i s’ha permès el luxe d’esperar en la rereguarda per sortir al contraatac. Els de Bosch ho han intentat però la pilota no ha volgut entrar. La ocasió més clara l’ha tingut un participatiu David Mancheño, però el seu xut l’ha refusat un defensa a la mateixa línia de gol.


Són tres punts que marxen de Lloret i que serveixen per a que el Sant Feliu Sasserra avanci en la classificació al conjunt selvatà, que haurà de sortir a guanyar al camp de l’UE Mollet, el seu proper rival.


CF Lloret: Serafín, Jordi Valls (Babí, 53’), Marc Soler, Garro, Àlex Bertran (Mancheño, 68’), Alberto (Petete, 43’), Cuenca, Ricki (Edú, 77’), Dani (Jordi Luna, 58’), Antonio i Manolo


CE Sant Feliu Sasserra: Marc, Tori, Viñals, Prat, Eloy, Alberto, Brosi, Francesc (Miki, 45’), Oriol, Carlitos (Damià, 79’) i Jairo


Gols: 0-1 Miki (62’)


Àrbitre: Llopart Palomar. T.G.: als locals Antonio, Alberto i Petete, i als visitants Viñals, Carlitos, Marc, Tori, Oriol i Jairo, a més de la massatgista del CE Sant Feliu Sasserra. T.V.: Cap.