diumenge, 5 d’abril del 2009

CF PALAFRUGELL - CF LLORET (1-0)

Males noticies. Derrota del Club de Futbol Lloret a Palafrugell per la mínima, per un resultat d’1 a 0.


Un altre partit molt complicat pels homes de Jaume Bosch. S’havia de jugar al camp d’un dels equips amb més pressupost de la categoria i un dels aspirants a l’ascens: el Club de Futbol Palafrugell. Així, doncs, un rival difícil, però tot i així, el Lloret va plantar cara. El partit va ser molt igualat i els lloretencs van gaudir de bones ocasions de gol, però l’equip no va estar massa encertat de cara a porta. Si que ho va estar d’encertat un ex lloretenc, que va ser qui va anotar el gol de la victòria pel Palafrugell. Es tracta d’Èric Galceràn, l’heroi de l’últim ascens del Lloret, que va enviar la pilota al fons de la xarxa de Serafín amb una bona rematada de cap. Els últims minuts han estat de domini visitant i es pot dir que l’empat hagués estat totalment just. Malauradament no va ser així.


Una vegada més, l’entrenador Jaume Bosch va haver de fer malabarismes en defensa, i es que homes com Àlex Bertran, Petete o el capità Héctor van ser baixes per lesió, i el porter Serafín va haver de jugar amb molèsties.


Amb aquesta derrota, el Club de Futbol Lloret continuarà a la zona de descens amb 27 punts, a 2 del Sant Cugat, que ocupa la posició de promoció de descens, i a 3 del Parets, que és qui marca la permanència.


El proper partit pels homes de Bosch serà davant el Sant Feliu Sasserra. És podrà seguir diumenge dia 19 d’abril a partir de les 12 del mig dia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. La lliga del Lloret comença amb aquest partit.