diumenge, 3 de maig del 2009

CF LLORET - FC PALAU SOLITÀ (2-2)

Empat del primer equip del CF Lloret a casa davant el FC Palau Solità (2-2). Edú en pròpia porta ha avançat el conjunt rival, però Manolo ha anivellat la balança. Abans del descans, però, Juana ha marcat pels visitants; un marcador que ha igualat Manolo a l’inic del segon temps.

S’havia de guanyar i no s’ha pogut. Només el temps dirà si aquest empat és vàlid o no. El que queda ben clar, un cop vist el joc que cadascun dels equips ha plantejat sobre el terreny de joc, és que es tracta d’un resultat injust, ja que el Lloret ha estat en tot moment el dominador del joc i ha estat l’únic equip que ha volgut guanyar el partit. Davant, s’ha trobat amb un Palau Solità que s’ha dedicat a esperar en defensa per sortir amb relatiu perill al contraatac.

El partit ha començat amb intensitat per part del Lloret, que sabia de la necessitat i la importància de sumar els tres punts. La mala sort, però, la mateixa que acompanya l’equip des de principis de temporada, ha tornat a aparèixer; i és que al minut 19, l’entrenador Jaume Bosch ha hagut de modificar la alineació, arran de la lesió del jove Héctor Cuenca, substituït per Edú. Un home que no ha tingut massa sort, ja que pocs minuts després ha introduït la pilota al fons de la porteria de Serafín quan el Palau Solità encara no ho havia ni intentat. Tot i així, el Lloret ha resolt amb rapidesa i Manolo, de cap, ha igualat el partit. Acte seguit, una altra lesió. Antonio Rivera s’ha vist obligat a abandonar el terreny de joc per problemes al turmell; el juvenil Marcos Lema ha ocupat el seu lloc. El partit ha continuat i quan semblava que s’arribaria al descans amb empat, el visitant Juana ha tornat a posar els seus per davant. La represa ha començat amb un altre gol de Manolo, quan encara no s’havia arribat al primer minut. A partir d’aquí, el partit ha passat a ser un monòleg lloretenc, amb perilloses sortides la contraatac del Palau Solità, però el gol de la victòria no ha arribat i el matx ha finalitzat amb empat.

El Lloret de Jaume Bosch presentava una novetat en la seva alineació. Ha debutat el jove Ricard, que prové de l’equip juvenil del Girona FC.

CF Lloret: Serafín, Jordi Valls, Marc Soler, Garro, Manel Pujadas, Cuenca (Edú, 19’), Riki, Edgar, Ricard, Antonio (Marcos, 31’) i Manolo

FC Palau Solità: Omar, Samu, Òscar, Ortiz, Héctor, Frank, Morera (Gabi, 68’), Palma, Carlos, Molina (Domenech, 58’), Juana (Toro, 88’)

Gols: 0-1 Edú (p.p.) (26’), 1-1 Manolo (30’), 1-2 Juana (45’) i 2-2 Manolo (46’)

Àrbitre: Ricci González. T.G.: Jordi Valls, Garro, Manel Pujadas, Edgar i Edú pel Lloret, i Òscar, Ortiz i Carlos pel Palau Solità. T.V.: Expulsat el local Manolo per doble amonestació (80’).