diumenge, 10 de maig del 2009

CF PARETS - CF LLORET (0-3)

Victoria del CF Lloret al camp del CF Parets per un contundent marcador de 0-3, amb gols d’Edú, Ricard i David Mancheño.


Pas endavant pel Lloret en la seva lluita per la permanència i, al mateix temps, pas enrere pel Parets, que també es troba immers en aquesta disputa. Avui es jugava una autèntica final entre dos equips que no volen dir adéu a la categoria i que es troben apurant les seves opcions per continuar a la Regional Preferent la temporada vinent. El guanyador d’aquesta final ha estat el Lloret de Jaume Bosch, que ha passat per sobre del seu rival i ha estat el dominador del joc en tot moment.


Els tres gols del partit han arribat a la primera meitat, la qual només ha tingut un color, el del Lloret. El primer gol ha pujat al marcador al quart d’hora de joc, obra de Edú; el jugador lloretenc ha aprofitat un rebuig de la defensa per enviar la pilota, amb una vaselina, al fons de la xarxa del porter Ismael. Sense massa temps per a la reacció local, el jove Ricard, la darrera incorporació del Lloret, ha firmat el seu primer gol amb el conjunt selvatà, després de quedar-se sol davant el porter. Tres minuts més tard, David Mancheño, que tornava avui a la titularitat, ha deixat el partit pràcticament sentenciat amb el tercer i definitiu gol. Els de Jaume Bosch han pogut ampliar el seu compte golejador amb diverses ocasions que, aquesta vegada, no han trobat porteria. El resultat final hagués pogut ser d’escàndol.


Ara, el Lloret continuarà lluitant per la permanència amb una important injecció de moral, fruit d’aquesta gran victòria. Els lloretencs sumen 31 punts.


El proper partit serà a casa davant el FC Sant Cugat; es podrà seguir diumenge vinent a partir de les 12 del mig dia des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. El Parets jugarà al camp del CE Vilassar de Dalt.


CF Parets: Ismael, Xavi (Sorrotge, 40’), Franc, Parra, Ruben, Pablo, Xinxilla, Quim (Fede, 40’), Congo, Òscar i Antonio (Dani, 65’)


CF Lloret: Serafín, Jordi Valls, Héctor (Garro, 65’), Marc Soler, Manel Pujadas, Edú, Riki (Marcos, 75’), Edgar, Ricard (Jordi Luna, 75’), Manolo (Dani, 85’) i Mancheño


Gols: 0-1 Edú (15’), 0-2 Ricard (22’) i 0-3 Mancheño (25’)


Àrbitre: Daniel Díaz. T.G.: als locals Xavi, Parra i Quim, i als visitants Jordi Valls, Edgar i Riki. T.V.: Cap