diumenge, 17 de maig del 2009

CF LLORET - FC SANT CUGAT (1-1)

Empat del CF Lloret a casa davant el FC Sant Cugat (1-1). Els lloretencs s’han avançat ràpidament per mitjà de Riki, però els visitants han igualat el marcador des del punt de penal gràcies a Fite.


Aquest és un resultat que no beneficia cap dels dos equips. Lloret i Sant Cugat es troben en situacions molt similars, lluitant per la permanència amb opcions mínimes i depenent de tercers. Tot i així, avui semblava que la permanència només se la jugava el Lloret, ja que l’equip visitant ha renunciat pràcticament a l’atac i només ha mostrat perill en jugades aïllades. Els locals, però, han desaprofitat massa oportunitats de gol, la majoria d’elles a causa de la gran actuació del porter rival Toni.


La tarda de futbol ha començat de la millor manera possible, amb el gol de Riki, després d’un llançament de falta servit amb rapidesa; el jugador lloretenc ha resolt sense problemes davant el porter Toni. A partir d’aquest moment, el Sant Cugat ha intentat buscar el gol però sense massa intensitat en atac. En el minut 22, una jugada del conjunt visitant, que s’estava a punt de perdre, ha acabat amb un penal en contra dels interessos del Lloret; Fite ha estat l’encarregat d’enviar la pilota al fons de la xarxa. El Lloret ha buscat el segon gol. La millor ocasió abans del descans ha tingut com a protagonistes Riki, primer, i Edgar, després, però Toni ha refusat magistralment. A la represa, el Lloret ha continuat buscant la victòria i, una vegada més, s’ha topat amb el porter rival. Homes com el jove Héctor Cuenca, en dues ocasions, David Mancheño o Edú han pogut col·locar el 2-1 però no ha estat així i l’empat ha estat el resultat definitiu.


Aquest punt deixa el Lloret en posicions de descens amb 32 punts, a 3 de la salvació, que marca el Sant Feliu Sasserra amb 35 punts. El Sant Cugat, per la seva part, també es quedarà immers en el descens amb 31 punts.

El proper partit pel Lloret serà al difícil camp del CF Ripollet; serà diumenge vinent a les 12 del mig dia.


Abans del partit, els jugadors del primer equip del CF Lloret han fet el passadís al Cadet “A”, que s’ha proclamat campió de lliga i ha assolit l’ascens a la Primera Divisió.


CF Lloret: Serafín, Jordi Valls, Garro, Manel Pujadas, Marc Soler, Edú, Edgar (Cuenca, 54’), Ricard (Luna, 72’), Manolo (Marcos, 64’), Riki i Mancheño


FC Sant Cugat: Toni, Juan, Felip (Actavi, 78’), Miguel, Perico, Moreno (Sebas, 71’), Fite, Uri, Abdul (Miguelito, 84’), Gabriel i Fernández


Gols: 1-0 Riki (4’) i 1-1 Fite (p.) (22’)


Àrbitre: Bartomeu García. T.G.: Jordi Valls, Marc Soler, Cuenca i Luna pel Lloret, i Juan, Perico, Miguel, Fite i Fernández pel Sant Cugat. T.V.: expulsat Sebas per vermella directa (83’)