diumenge, 31 de maig del 2009

CF LLORET - OL. CAN FATJÓ (3-2)

El Lloret acomiada la temporada amb una victòria a casa davant l’Olímpic Can Fatjó per un resultat de 3-2.

Partit força entretingut i amb moltes ocasions de gol el que s’ha pogut veure aquest mig dia al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar entre dos equips que ja no es jugaven res. Mentre els locals ja havien certificat el seu descens matemàtic la passada jornada, els visitants ja havien fet els deures molt abans i havien assegurat la permanència. Ha estat un partit on, a més, han jugat diversos jugadors del Juvenil “A”, com Inal, Marcos, Cuerva, Dani o el ja habitual Héctor Cuenca.

Els visitants s’han avançat en el minut 11 de partit amb un gol d’Antoñito. El Lloret, però, ha pogut igualar per mitjà del jove Ricard, un dels homes que ha arribat a final de temporada en millors condicions. Abans del descans, de nou, Antoñito, ha posat l'1-2 momentani al marcador. A la represa, els de Jaume Bosch han aconseguit remuntar el matx. L’empat ha estat obra de David Mancheño (55’) i, en l’últim minut del temps reglamentari, el juvenil Dani Sánchez ha fet pujar el 3-2 al marcador amb una bona rematada entrant al segon pal. El partit l’ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips, ja que tots dos han sortit a l’atac.

Aquest ha estat el darrer partit dels lloretencs a la Regional Preferent. La propera temporada, el Lloret jugarà a la Primera Regional, mentre que l’Olímpic Can Fatjó tornarà a competir a la Regional Preferent.

CF Lloret: Tato, Babí, Garro, Inal (Dani Sánchez, 25’), Manel Pujadas, Alberto (Germán, 65’), Cuenca, Ricard (Cuerva, 45’), Riki, Manolo (Marcos, 45’) i Mancheño (Rivas, 55’)

Olímpic Can Fatjó: Ramón, Rubén, Mario, Jose Javier, Gago (Vélez, 85’), Corral, Antoñito, Víctor (Romero, 80’), Àlex (Ortega, 60’), Fede i Pujantes (Cuello, 75’)

Gols: 0-1 Antoñito (11’), 1-1 Ricard (23’), 1-2 Antoñito (44’), 2-2 Mancheño (55’) i 3-2 Dani Sánchez (89’)

Àrbitre: Asensio Lahuerta. Cap targeta.