dimarts, 7 de juliol del 2009

LLUÍS PONSDOMÈNECH, NOU ENTRENADOR

Lluís Ponsdomènech serà el nou entrenador del primer equip del Club de Futbol Lloret en substitució de Jaume Bosch. Aquest és el primer canvi d’un equip que la temporada passada va baixar de categoria i que ara haurà d’intentar recuperar-la.

Tot i que ja hi ha decidides algunes baixes, des del club encara no es volen fer públiques. Ponsdomènech confia en tenir un equip competitiu. Ara per ara ja s’ha reunit amb els que seran els capitans de l’equip la temporada vinent i assegura haver-ne extret bones conclusions d’aquesta trobada. Pel que fa als fitxatges encara es desconeixen els noms dels nous jugadors. Les negociacions continuen, però és segur que l’equip comptarà amb un bon grapat de jugadors que han finalitzat la seva etapa com a juvenils, com és el cas del jove Héctor Cuenca, que ja va jugar amb el primer equip durant gran part de la segona volta de la passada lliga.

El canvi d’entrenador suposarà un nou mètode de treball i de mentalitat. Ponsdomènech es defineix com un entrenador que aposta pel joc ofensiu però al que no li agrada córrer riscos en defensa. Tot i que no ha quedat establert l’objectiu principal de pujar de categoria i recuperar la Regional Preferent, Ponsdomènech afirma que sortiran a per totes i que volen aspirar al màxim, ja que creu que el Lloret es mereix estar en una categoria més elevada. La posada de llarg del nou Lloret de Ponsdomènech ja té data, serà el dia 28 de juliol.