divendres, 21 d’agost del 2009

CF LLORET 3 - 1 UE CALONGE

Progressa adequadament


Nou partit amistós del Club de Futbol Lloret i nova victòria. Va ser davant l’Unió Esportiva Calonge de la Segona Territorial. Els lloretencs es van imposar per un resultat d’1-3 amb gols de Chavez, Edu Urdiales i Manolo.


El nou Lloret de Lluís Ponsdomènech va mostrant millores dia a dia. Tot i que l’equip va anar de més a menys, es va poder veure un bon joc, sobretot a la primera meitat. Un gol de Chavez, en els primers minuts de joc, va col·locar el Lloret per davant del marcador. Poc després, Edu Urdiales, el fins ara pitxitxi de la pretemporada, va fer el 2-0, després d’una gran acció individual dins l’àrea. L’avantatge va poder arribar a ser més ampli amb un altra ocasió d’Edu Urdiales, que va marxar al lateral de la porteria, una rematada de cap desviada de Manolo i un xut creuat d’Alberto. El Lloret, tot i que era superior, va marxar al descans amb un gol en contra; poc més va poder fer el porter Javi Tato per evitar-ho. Amb el 2-1 a l’electrònic, es va donar inici a una segona part força més fluixa pel que fa a la intensitat del joc però amb domini lloretenc. Després d’una sèrie d’ocasions d’homes com Antonio, Héctor Cuenca o Diego Zamora, va arribar el gol que va tancar el partit. L’autor del 3-1 va ser Manolo, en superar el porter en el mà a mà.


En general, el partit va deixar notes molt positives. Dels jugadors podríem destacar Jordi Valls, que, després d’una temporada fora de combat per les continues lesions, sembla que ara està tornant a agafar la seva millor forma; un home molt important per la defensa, de la mateixa manera que el capitans Héctor, Marc Soler i Manel Pujadas, que es van mostrar molts segurs al llarg de la nit. Les ganes del jove Cuenca, la concentració de Prado i els detalls de Rivera van ser aspectes que tampoc van passar desapercebuts. Encara, però, continuen les proves i Lluís Ponsdomènech segueix donant minuts a tothom per acabar de decidir i perfilar la plantilla definitiva.


La propera cita serà doble. El Lloret jugarà un triangular davant el Sant Vicentí de la Primera Regional i l’equip blanenc del Quatre Vents, que actualment milita a la Segona Regional. Serà dissabte vinent i es podrà seguir a partir de dos quarts de set de la tarda des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.