diumenge, 23 d’agost del 2009

TRIANGULAR CF LLORET

El Lloret i Urdiales segueixen sumant

Segon Torneig Triangular de la temporada i victòria del Club de Futbol Lloret. En el primer partit, els homes de Lluis Ponsdomènech van guanyar per 2-1 al Quatre Vents, i per 1-0 al Sant Vicentí. El partit entre el Quatre Vents i el Sant Vicentí va finalitzar amb el resultat de 0-2 en contra dels blanencs.

El Lloret va sumant victòries en aquesta pretemporada. Dissabte a la tarda, al Camp Municipal d’Esports, es van enfrontar al Quatre Vents de la Segona Regional i el Sant Vicentí, que actualment milita en la Primera Regional, la mateixa categoria on competirà el conjunt lloretenc.

Després del primer partit entre el Quatre Vents i el Sant Vicentí, amb victòria d’aquests últims per un resultat de 0-2, va arribar el torn del Lloret. El primer encontre va ser davant el Quatre Vents. Els homes de Ponsdomènech van guanyar per 2-1 amb gols de Dani Sánchez i Albert Puntí. En el tercer i últim partit, el segon pel Lloret, es va guanyar per la mínima (1-0). Va ser un partit controlat pel Lloret i on el rival només va crear perill a l’àrea de Prado en ocasions aïllades. Un xut de Jordi Valls des de llarga distància va provocar el rebuig del porter i el gol d’oportunista d’Edu Urdiales, que continua sumant en el seu compte golejador d’aquesta pretemporada.