dilluns, 31 d’agost del 2009

TORNEIG FESTA MAJOR DE PINEDA DE MAR

El Lloret no pot amb el Tordera

El CF Lloret no va poder vèncer el Tordera en la final del torneig disputat aquest cap de setmana a Pineda, en motiu de la Festa Major pinedenca. L’equip va posar la cara i la creu i, malauradament, no va poder sortir victoriós.

La cara va ser en el partit de semifinal, disputat dissabte, davant l’equip amfitrió, el CF Pineda de la Primera Regional. El Lloret va vèncer per 1-4. Tot i que a la primera meitat cap dels dos equips va imposar una marxa més, Urdiales va aconseguir avançar l’equip en el marcador. A la represa, molt aviat, el Pineda, va fer l’1-1. Els de Ponsdomènech, però, van donar un cop d’autoritat i van fer tres gols que van tancar el partit en una segona part molt més atractiva on el Lloret va jugar amb un home menys, arran de l’expulsió de Jordi Valls. Dos gols de Dani Sánchez i un més d’Edu Urdiales van posar el definitiu 1-4.

Aquest resultat va donar el pas a la final, que es va disputar ahir diumenge. Aquí és on es va veure la creu. Els homes de Lluís Ponsdomènech no van poder superar el CF Tordera, un equip que estarà en la mateixa lliga que el Lloret, en el grup 1 de la Primera Regional. El resultat va ser de derrota per 2-1 en un partit davant un equip molt guerriller i on la fatiga va passar factura als lloretencs. Passats els 20 minuts del primer acte, el conjunt rival va fer l’1-0. A la represa, a falta d’un quart d’hora pel final, el Tordera va tornar a enviar la pilota al fons de la xarxa, fent pujar el 2-0 al marcador. A les acaballes del partit, Manolo, des del punt de penal, va retallar distàncies pel Lloret i va col·locar el definitiu 2-1.

L’inici de la lliga s’acosta i, tot i que la imatge de l’equip és força acceptable, encara queden uns quants detalls per polir i de ben segur que Lluís Ponsdomènech els acabarà de millorar. Els entrenaments i el treball de pretemporada continuen de cara a definir d’una vegada per totes quina serà la plantilla definitiva; una plantilla que cada dia que passa acumula més jugadors lesionats.