diumenge, 6 de setembre del 2009

CD PREMIÀ DE DALT 1 - 3 CF LLORET

Alberto lidera la victòria

El Lloret guanya l’últim partit de pretemporada per 1-3 al camp del CD Premià de Dalt, amb dos gols d’Alberto i un d’Antonio. La noticia destacada, el retorn d’Albert Batllosera a l’equip lloretenc.

Els homes de Lluís Ponsdomènech, a una setmana per començar la lliga, van tornar a mostrar un bon nivell de joc davant el Premià de Dalt, un equip que la propera temporada jugarà a la Regional Preferent, és a dir, una categoria més que el Lloret, que competirà a la Primera Regional. La tarda futbolística va tenir dos protagonistes destacats. D’una banda, Alberto Robledo, que, amb dos gols, va ser l’home clau en la victòria lloretenca, i d’altra banda, un altre Albert, en aquest cas parlem d’Albert Batllosera. Després d’una temporada al CE Farners, el migcampista va tornar a posar-se la samarreta del Lloret, un any després, i va disputar els minuts finals del matx.

El partit va estar dominat en la major part del temps pels homes de Ponsdomènech. Als vint minuts de la primera meitat, Alberto, amb un bon xut des de la frontal de l’àrea, va innaugurar el marcador. Abans del descans, però, el conjunt rival va aconseguir fer l’empat momentani. A la represa, el Lloret va sentenciar el partit amb dos gols més. De nou, Alberto va tornar a posar els seus per davant fent pujar l’1-2 a l’electrònic. I no conforme amb això, poc després, el mateix Alberto va buscar el hat trick però la pilota es va estavellar en el pal i, en el seu rebuig, Antonio Rivera va aprofitar l’ocasió per fer l’1-3 i tancar el matx.

Aquesta ha estat la darrera prova pels homes de Lluís Ponsdomènech. Recordem que diumenge vinent el Lloret iniciarà la competició a casa. Serà davant l’UE Caldes de Malavella i es podrà seguir a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports.