dilluns, 5 d’octubre del 2009

FC VILAMALLA 2 - 1 CF LLORET

No guanyen

El CF Lloret va perdre (2-1) al camp del Vilamalla en el partit corresponent a la quarta jornada de lliga de la Primera Regional. Edu Urdiales va avançar el Lloret a la primera meitat però dos gols de l’equip local van donar la volta al marcador i van evitar la primera victòria oficial de la temporada.

Quarta jornada i quart partit sense sumar els tres punts. El Lloret, fins al moment, de 12 punts només n’ha pogut aconseguir 2 (amb els empats davant el Caldes i el Begur). El partit jugat contra el Vilamalla va tenir dues parts ben diferents on el Lloret va mostrar dues cares. En la primera meitat, els de Ponsdomènech van aconseguir desplegar un bon joc i van marxar al descans amb un 0-1 favorable, gràcies a una rematada d’Edu Urdiales dins l’àrea que va trobar el camí del gol. A la represa, el conjunt lloretenc va mostrar una imatge molt més dèbil i el Vilamalla, que va ser millor, va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols que van arribar amb una certa fortuna. El primer va ser des del punt de penal i el segon, a deu minuts pel final, en pròpia porteria, després d’una jugada per banda de l’equip local.

Ara per ara, el Lloret se situa a la part baixa de la classificació amb només 2 punts. El proper partit serà diumenge vinent davant l’UE Camprodon; es podrà seguir a partir de les 12 del migdia des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Héctor, Dani, Manel Pujadas; Chávez, Alberto, Riera, Cuenca, Batllosera; i Edu Urdiales

El millor del Lloret: Héctor Hermoso. Tot i que es van encaixar dos gols i l’equip no va poder aconseguir la victòria, el capità va tornar a fer un partit molt complet.

(Font: Paco Martin)