dilluns, 12 d’octubre del 2009

CF LLORET 2 - 0 UE CAMPRODON

Amb autoritat i bon joc


Primera victòria en la lliga del CF Lloret davant l’UE Camprodon (2-0), en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga de la Primera Regional. Els gols van ser obra d’Alberto i del defensor visitant Calm en pròpia porteria.


Els homes de Lluís Ponsdomènech van sumar el primer triomf de la temporada en un bon partit on no van tenir oposició. El Lloret va ser superior i, en línies generals, l’actuació de la majoria dels jugadors va ser molt destacada, en especial en el cas d’Alberto, autor del primer gol, i també en el de Jose Chávez, que va fer el seu millor partit amb el Lloret, fins ara. En defensa, de nou, l’equip va estar molt concentrat amb un Jaume Prado molt atent i segur, i amb els quatre homes de darrera (Jordi Valls, Marc Soler, Héctor Hermoso i Manel Pujadas) que gairebé van ser infranquejables.


Amb un nou sistema tàctic, el Lloret va ser el dominador del joc en tot moment i, durant la primera meitat, les ocasions de gol van ser abundants. Quan només s’havien jugat dos minuts, Edu Urdiales va disposar de la primera gran oportunitat del partit, en una rematada de cap que es va estavellar en el pal. Els minuts van anar passant i el Lloret continuava creant perill a l’àrea contraria però el gol no arribava. A poc pel final de la primera meitat, per fi, va pujar l’1-0 a l’electrònic. Qui va obrir el marcador va ser Alberto (41’), en aprofitar una pilota rebutjada dins l’àrea. A la represa, la dinàmica va ser la mateixa i els de Ponsdomènech van continuar buscant el gol de la tranquil·litat, però aquest es va fer esperar; va arribar a la sortida d’un córner que va rematar, en pròpia porteria, el jugador visitant Calm. Abans del final, el Camprodon es va quedar amb un home menys, per l’expulsió de Maiki. Sense més incidents va finalitzar el partit.


Amb aquests tres punts, el Lloret en suma 5. El proper partit serà diumenge vinent, a partir de les 11:30h, davant el CF Salt.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Cristian, 69’), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Garro, Alberto (Dani, 75’), Chávez (Antonio, 85’); Cuenca i Edu Urdiales (Riera, 89’)


UE Camprodon: Abel; Garriga, Vila, Calm, Prieto (Óscar, 57’); Arimany, Maiki (Sala, 45’), Valen, Quetxa; Luke i Plana


Gols: 1-0 Alberto (41’) i 2-0 Calm (p.p.) (76’)


Àrbitre: Hernández Ramos. T.G.: als locals Jordi Valls, Marc Soler, Alberto, Edu Urdiales, Batllosera i Antonio, i als visitants Vila i Luke. T.V.: expulsat el jugador Maiki del Camprodon.


El millor del Lloret: Alberto Robledo. Molt present en el joc ofensiu de l’equip i autor del primer gol del partit. El mig campista va estar molt còmode sobre el terreny de joc i va fer un dels seus millors partits amb la samarreta del Lloret.