dilluns, 30 de novembre del 2009

AT. BISBALENC 0 - 0 CF LLORET

Només falta el gol



El primer equip del CF Lloret va empatar (0-0) dissabte al camp de l’Atlètic Bisbalenc, en el partit corresponent a la dotzena jornada de lliga de la Primera Regional.


El Lloret continua sense trobar el camí de la victòria fora de casa. Tot i fer un bon partit, els homes de Lluís Ponsdomènech van trobar-se amb un equip ben plantat sobre el terreny de joc, amb un bon porter i amb un joc massa dur. Una de les víctimes d’aquest joc dur va ser el capità Héctor Hermoso, que va haver de ser substituït en els minuts finals, després d’una dura entrada. Va ser un encontre poc vistós i on el Lloret va ser l’únic que va sortir a buscar la victòria. El Bisbalenc semblava conformar-se amb l’empat i en amb prou feines va poder inquietar la porteria d’un atent Jaume Prado. El fet de no haver encaixat cap gol, continua fent que Prado sigui el porter menys golejat de la categoria, fins el moment; això és fruit de la seva bona tasca i del bon sistema defensiu de l’equip, en especial dels quatre homes de darrera (Jordi Valls, Marc Soler, Héctor Hermoso i Manel Pujadas) que un dia més van estar molt concentrats.


El partit va començar amb una ocasió del conjunt local però, ràpidament, el Lloret va agafar el pes del partit i, mitjançant Chávez i Batllosera, va començar a dominar el centre del camp. Jorge Garro i Edu Urdiales van gaudir de dues bones ocasions però el partit va arribar al descans amb el marcador inicial. A la represa, el Lloret va continuar buscant el gol i Héctor Cuenca va desaprofitar una clara ocasió dins l’àrea. El Bisbalenc, per la seva part, només va crear perill en un xut des de la frontal de l’àrea que va marxar a la dreta de Jaume Prado. L’última jugada va ser pel Lloret i aquí és on es va poder guanyar el partit, però el porter rival, amb dues intervencions miraculoses, en xuts de Sergi i Dani Pecci, va evitar una merescuda victòria del Lloret.


Amb aquest empat, el Lloret suma 13 punts i es situa a la dotzena posició. El proper partit pels de Ponsdomènech serà a casa davant el CE Abadessenc.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor (Sergi, 86’), Manel Pujadas; Batllosera, Garro, Chávez (Cristian, 82’), Riky (Cuenca, 65’); Pecci i Edu Urdiales


El millor del Lloret: Jose Chávez. Cada cop va a més. Dissabte, davant el Bisbalenc, va ser l’amo del centre del camp i va ser el punt d’enllaç entre la defensa i la davantera. Va oferir un bon joc creatiu i de les seves botes van néixer les millors combinacions del partit.