dimarts, 24 de novembre del 2009

LES REACCIONS D'... ALBERT BATLLOSERA

“Amb aquesta actitud, tenim assegurat un rendiment més òptim”


El CF Lloret es va fent fort a casa, on només ha perdut un partit (davant el Figueres, el líder de la categoria). Diumenge, va sumar la tercera victòria de la temporada; va ser davant l’EF Bosc de Tosca (3-2). Un dels jugadors, Albert Batllosera, assegura que va ser una victòria “justa” i que el Lloret va ser “superior”. “La primera part va ser de les millors de la temporada i mereixíem haver marxat al descans amb algun gol més”. Va ser un partit on l’equip va haver de patir, ja que el rival va trobar-se amb l’empat d’una manera massa fàcil. “Ells, en dues arribades, van fer el 2-2. No és just i aquí és on t’entren els dubtes, però vam saber reaccionar, vam tenir el cap fred i, per sort, vam poder tirar endavant” explica Batllosera.


L’equip no va poder comptar amb Alberto Robledo, que haurà d’estar entre dues i tres setmanes de baixa. Albert Batllosera creu que jugar amb el migcentre lloretenc sempre és important perquè “dóna un plus de caràcter i de força a l’equip, i aporta molta actitud i treball”. Qui va rendir a un bon nivell va ser Jorge Garro. “És un jugador que pot aportar moltes coses; té un bon estat físic, té arribada i un bon toca de pilota. En aquest equip, tots som importants i el que hem fer és intentar sumar”, afirma Batllosera.


Un dels problemes del Lloret en aquest primer tram de campionat és la falta de gol. Diumenge, en canvi, es van fer cinc, tot i que només tres en van ser vàlids. Albert Batllosera assegura que “en els últims partits no hem tingut sort de cara a porta però, amb aquesta actitud, tenim assegurat un rendiment més òptim”. Ell mateix va ser l’autor d’un dels gols anul·lats. El va fer en un llançament de falta, en l’últim minut de partit. “M’ho estaven dient però jo estava al meu món, concentrat i no vaig ni mirar l’àrbitre”, bromeja Batllosera. “Últimament no estava massa encertat. Aquesta anava ben dirigida però clar, si no val no serveix per res. Esperem que el proper dia vagi allà mateix”.


Aquesta temporada, estem veient un Batllosera més endarrerit, jugant com a primer home per davant de la defensa. “No hi estic massa acostumat, sempre havia jugat en posicions de més arribada o de mitja punta, però és l’entrenador qui et demana on has de jugar i ho has de fer el millor possible pel bé de l’equip”. El jugador assegura que “el que es busca és el rendiment de l’equip”.


La propera jornada, el Lloret jugarà al camp de l’Atlètic Bisbalenc. Albert Batllosera diu que “anem amb la màxima confiança i a buscar els tres punts. Hem de treballar bé aquesta setmana perquè ens espera un partit complicat. El camp del Bisbalenc sempre costa però el Lloret té equip per anar a guanyar a la Bisbal i a qualsevol altre camp”. El partit es jugarà dissabte vinent a partir de les quatre de la tarda.