dimecres, 18 de novembre del 2009

LES REACCIONS D'... HÉCTOR HERMOSO

“Ens costa horrors aixecar un partit”


La desena jornada de lliga de la Primera Regional tenia un partit destacat, el derbi de la Selva Marítima entre l’AE Tossa i el CF Lloret. El marcador final va ser d’1-0 en contra dels interessos lloretencs. El capità de l’equip, Héctor Hermoso, reconeix que va ser un resultat “molt negatiu” i que pel fet de ser en un derbi “encara fa més mal tot i que són tres punts com els que podem guanyar la propera setmana”. “Sabíem que seria un partit dur i molt físic” explica el lloretenc. L’equip rival va jugar tota la segona part amb un home menys, tot i així, Hermoso assegura que no hi va haver un excés de confiança per part del Lloret però que l’equip es va posar “més pressió” i va “perdre l’ordre al intentar fer un gol de qualsevol manera”.


No és la primera vegada que el Lloret es troba amb aquesta situació en la present temporada: encaixar un gol a la primera part i anar a remolc del contrari sense aconseguir fer cap gol. “Ens costa horrors aixecar un partit. El sistema defensiu treballa molt bé però en atac no acabem de tenir sort”, explica el capità de l’equip.


Aquesta temporada s’han tornat a produir massa canvis. Héctor Hermoso creu que “quan hi ha un canvi d’entrenador i de jugadors sempre es necessita temps”. Afegeix que “durant la setmana es treballa molt bé, hi ha un grup molt unit i només ens fa falta dues victòries seguides”. Respecte l’entrenador, Lluís Ponsdomènech, Hermoso assegura que “està sempre molt atent i nosaltres estem amb ell a mort”.


El proper partit serà davant l’EF Bosc de Tosca, un equip que va iniciar el campionat d’una manera sorprenent però que sembla començar a desinflar-se; aquesta jornada, va caure 1-4 davant l’Escala. “Hem de guanyar o guanyar. Tindrem 90 minuts i hem de fer les coses bé” conclou el capità lloretenc. El partit es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.