dilluns, 23 de novembre del 2009

CF LLORET 3 - 2 EF BOSC DE TOSCA

Reacció a temps

El primer equip del CF Lloret va aconseguir la victòria a casa davant l’EF Bosc de Tosca (3-2), en l’onzena jornada de lliga de la Primera Regional, amb gols de Jorge Garro, Jose Chávez i Edu Urdiales.

Victòria complicada però treballada pel Lloret davant el Bosc de Tosca, un equip que va iniciar el campionat amb molt bon peu però que ara sembla desinflar-se. Amb la baixa d’Alberto Robledo, per lesió, i la d’Àlex Bertran, que es troba en la fase final de la seva recuperació dels seus problemes al menisc, els de Lluís Ponsdomènech van tornar a sumar els tres punts a casa, on han sumat les tres victòries. Només un canvi en l’alineació, respecte el partit jugat davant el Tossa, l’entrada de Jose Chávez en el lloc del lesionat Alberto.

Va ser un partit amb diverses fases. Durant la primera meitat, el domini va ser del Lloret. El primer gol va arribar en el minut 16, obra de Jorge Garro, que va esperar al segon pal per rematar un córner servit per Batllosera i prolongat pel capità Héctor. Abans de la mitja hora de joc, va arribar el 2-0 per mitjà de Jose Chávez que, des de tres quart de camp, va fer un gran gol. A pocs minuts pel descans, una rematada del visitant Gil va significar el 2-1. A la represa, quan només s’havien jugat dos minuts, el Bosc de Tosca va igualar el partit gràcies a una rematada de cap de Vila. A partit, el conjunt visitant va creue que podia guanyar el partit i el Lloret va quedar tocat psicològicament. Tot i així, els de Ponsomènech es van refer, van saber patir i van saber reaccionar a temps. Abans del 3-2, Jorge Garro, de cap, va anotar un gol que va ser anul·lat per un dubtós fora de joc. Poc després, Edu Urdiales va fer el gol de la victòria i del definitiu 3-2. En la darrera jugada del partit, Albert Batllosera va fer un llançament magistral de falta que va entrar per tot l’escaire però l’àrbitre, el senyor Hidalgo Moreno, va tornar a anul·lar un gol lloretenc, en aquest cas perquè es tractava d’una falta indirecta.

Amb aquests tres punts, el Lloret acaba la jornada a l’onzena posició amb 12 punts. El proper partit pels de Lluís Ponsdomènch serà al camp de l’Atlètic Bisbalenc.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Chávez (Cuenca, 78’), Riky (Dani, 83’), Garro; Pecci i Edu Urdiales (Cristian, 88’)

EF Bosc de Tosca: Molas; Ayats, Anglada, Dorca, Bassagañas (Vilarrasa, 86’); Pere, Serrat (Vila, 45’), Galobardes (Cros, 86’), Palomer (Arbusa, 45’); Gil i Mallart

Gols: 1-0 Garro (16’), 2-0 Chávez (27’), 2-1 Gil (41’), 2-2 Vila (47’) i 3-2 Edu Urdiales (79’)

Àrbitre: Hidalgo Moreno. T.G.: Chávez, Garro, Riky i Cristian pel Lloret, i Vila i Arbusa pel Bosc de Tosca. T.V.: Cap.

Incidències: 11a jornada de lliga de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar)

El millor del Lloret: Jorge Garro. Va ser l’encarregat d’obrir el marcador i va fer un altre gol que li va ser anul·lat. A banda d’això, Garro va estar molt actiu en la zona de mitjos i va realitzar un dels seus millors partits amb el Lloret.