dimarts, 10 de novembre del 2009

LES REACCIONS DE... LLUÍS PONSDOMÈNECH I MANEL PUJADAS

“Aquest resultat ens dóna molta confiança”


Sembla que el Lloret pot començar a agafar embranzida gràcies al resultat de diumenge passat a casa davant el Roses (4-0). Sobre el partit, l’entrenador, Lluís Ponsdomènech, explica que eren coneixedors “dels problemes que ens podíem trobar; sabíem que ells venien a tancar-se, a buscar alguna contra i a jugar amb una possible ansietat per part nostra. Vam marxar al descans amb un gol i això va ser un factor important”.


Fins al moment, el Lloret era l’equip menys golejador de la categoria. Només havia fet 4 gols, els mateixos que va fer davant el Roses. Ponsdomènech explica que “en altres partits potser no hem tingut tantes ocasions però si que hem pogut marxar amb un gol o dos. Davant el Roses ho vam tenir tot de cara i aquest resultat ens dóna molta confiança”.


L’alineació titular va presentar dos noms nous, Riky, que va protagonitzar bones jugades per banda dreta, i Dani Pecci, que va ser l’autor de tres dels gols. L’entrenador assegura que són dos jugadors que “aportaran coses molt positives”.


El proper partit pel Lloret serà davant el Tossa Sport. “Serà un partit difícil, perquè és un derbi i això sempre és especial” explica Ponsdomènech. Tot i així, l’entrenador diu que “el Lloret sempre ha de sortir a guanyar i treballarem per sortir concentrats i poder fer un gol més que ells”.


“Que siguem l’equip menys golejat és culpa de tots”


Un dels jugadors que està oferint un millor rendiment en aquest inici de temporada és el lateral esquerrà Manel Pujadas. Sobre el fet que l’equip sigui, ara per ara, el menys golejat de la categoria (5 gols) explica que “és culpa de tots. Defensem onze i ataquem onze, i si els altres no fan la seva feina, els quatre de darrera estem venuts”.


El cas és que passen les jornades i els quatre homes de darrera no baixen el llistó. Estem gaudint de la millor versió de Jordi Valls i del propi Manel Pujadas, i de la gran concentració de Marc Soler i el capità Héctor Hermoso. Pujadas explica que són quatre jugadors que “ja fa molt anys que juguem junts i ens compenetrem molt bé”. A més, el porter Jaume Prado també està tenint actuacions molt destacades. “Per mi és un dels millors porters de la categoria, per no dir el millor. Sempre està molt atent i concentrat en els partits” assegura el defensa lloretenc.


Sobre l’equip en general i la situació en què es troba, Pujadas creu que “s’ha d’anar partit a partit i ara només hem de pensar en treure els tres punts de Tossa”. Respecte a la Primera Regional, assegura que “és una categoria menys física i on els equips deixen jugar més; la Preferent és molt més igualada”.