dilluns, 9 de novembre del 2009

CF LLORET 4 - 0 AE ROSES

Festival de Dani Pecci


Victòria del CF Lloret, la segona de la temporada, a casa davant el Roses per un contundent 4-0.


Els lloretencs van salvar amb autoritat i sense massa complicacions el partit davant un dels cuers de la categoria, el Roses. L’equip rival, que va decidir tancar-se en defensa en tot moment i que pràcticament no va posar en perill l’àrea de Jaume Prado, es va veure superat per un bon Lloret que, tot i no fer un gran joc, va saber aprofitar les seves ocasions de gol. L’equip presentava la baixa per sanció d’Alberto Robledo, però Lluís Ponsdomènech va saber suplir la seva absència endarrerint la posició d’Héctor Cuenca i situant Dani Pecci, que debutava amb la samarreta del Lloret, en la punta de l’atac amb Edu Urdiales. Un dia més, en defensa, l’equip es va mostrar molt seriós i continua sent l’equip menys golejat de la categoria (5 gols).


L’inici del partit va deixar ben clares les intencions del Lloret que, en els primers minuts, va estavellar una pilota al pal per mitjà de Riky, que s’estrenava com a titular i que va tenir bones accions per banda dreta. El primer gol va arribar després d’una centrada perfecta de Manel Pujadas que Edu Urdiales, de cap, va enviar dins la porteria (32’). Abans del descans, Ponsdomènech es va trobar amb un inconvenient, la lesió d’Héctor Cuenca, que va ser substituït per Jordi Riera. A la represa, va arribar el festival d’un inspirat Dani Pecci. El nou davanter lloretenc va firmar un hat trick. El 2-0 va arribar després d’una centrada d’Urdiales que Pecci, amb l’ajuda del porter rival, va enviar al fons de la xarxa (64’). Poc després, de nou Pecci, va fer el 3-0 en un llançament de falta (73’). Ja en el temps afegit, el protagonista del dia va tancar el partit amb el definitiu 4-0.


Amb aquests tres punts, el Lloret puja fins a la dotzena posició i suma nou punts. El proper partit serà davant el Tossa Sport, dissabte a les 4 de la tarda, en el derbi de la Selva Marítima.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Álvaro, 85’), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Riky (Garro, 73’), Chávez (Rafi, 81’), Cuenca (Riera, 43’); Pecci i Edu Urdiales (Antonio, 81’)


AE Roses: Baza; Juanma, Jaume, Huguet, Miguel; Edu, Fransua, Vicens, Ema; Pau i Gascón


Gols: 1-0 Edu Urdiales (32’), 2-0 Pecci (64’), 3-0 Pecci (73’) i 4-0 Pecci (91’)


Àrbitre: Fanals Huertas. T.G.: Als locals Chávez i Batllosera.


El millor del Lloret: Dani Pecci. No podia ser un altre. El nou davanter lloretenc ho va intentar durant la primera meitat però no va ser fins a la segona quan va trobar el camí del gol. Debut i tres gols, no es pot demanar més. Això, però, no hagués estat possible sense la bona tasca de tot el conjunt.