dilluns, 14 de desembre del 2009

CD BESCANÓ 1 - 1 CF LLORET

Així és molt complicat


Empat del CF Lloret al camp del CD Bescanó per un marcador d’1-1, en el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga de la Primera Regional. El gol va ser obra de Dani Pecci en un encontre on el Lloret va acabar amb dos homes menys arran de les expulsions de Riky i Antonio.


El Lloret continua sense encadenar dues victòries consecutives i, encara pitjor, continua sense trobar el camí de la victòria lluny del seu propi camp. Dissabte, a Bescanó, es va repetir la mateixa història de sempre. El Lloret va ser millor i va merèixer la victòria però va faltar un gol més. Tot i la superioritat dels lloretencs, el Bescanó va posar certes dificultats i va aconseguir salvar un punt. A més, l’entrenador Lluís Ponsdomènech va haver de plantejar el partit amb una defensa inèdita, on Sergi, actuant de lateral dretà i Albert Batllosera, com a central, van acompanyar als ja habituals Marc Soler i Manel Pujadas, que finalment no va rebre cap sanció. Tot i els moviments posicionals i les dues expulsions, l’equip va plantar cara i va continuar mostrant la seva solidesa en defensa.


Durant la primera meitat, el dominador del joc va ser el Lloret que va prendre la iniciativa i va poder marxar al descans amb el marcador favorable però la sort no va estar de cara. Dani Pecci va ser qui va gaudir de l’ocasió més clara fins el moment. A la represa, van arribar els gols i les expulsions. L’1-0 va ser obra del local Tomàs Serrano, després d’una centrada per banda. Després va arribar l’expulsió de Riky i el Lloret va haver de jugar amb un home menys i amb el marcador en contra. Els de Ponsdomènech, a poc pel final, van patir una altra expulsió, en aquest cas la d’Antonio Rivera. Malgrat tot, l’empat va arribar per mitjà de Dani Pecci, que va resoldre davant el porter rival Fran quan només quedaven cinc minuts pel final del temps reglamentari.


Amb aquest empat, el Lloret finalitza la jornada a la dotzena posició amb 17 punts. El proper partit pels homes de Ponsdomènech serà a casa davant el CF Ripoll. Es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CD Bescanó: Fran; Triadú, Horta, Recansens, Serinyà; Dani, Virulès, Tomàs Serrano, Nené; Xifra i Pitu Pujol


CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Batllosera, Manel Pujadas; Cháves, Cuenca, Riky, Rafi; Edu Urdiales i Pecci


Gols: 1-0 Tomàs Serrano (60’) i 1-1 Pecci (85’)


Àrbitre: Sánchez Morenate. T.G.: als locals Dani, Xifra, Pitu Pujol i Dieguito, i als visitants Sergi, Manel Pujadas i Batllosera. T.V.: va expulsar, amb vermella directa, els jugadors de Lloret Riky (61’) i Antonio (85’); i, per doble amonestació, els jugador del Bescanó Dieguito (89’)


Incidències: Jornada 14 del campionat de lliga de la Primera Regional. Camp Municipal (Bescanó).


El millor del Lloret: Dani Pecci. El davanter va fer l’únic gol lloretenc de l’encontre i, d’aquesta manera, va facilitar les coses per a que el Lloret marxés amb un punt de Bescanó. A més, va estar molt participatiu en atac i va gaudir de diverses ocasions de gol.


Fonts: Paco Martín i El 9 Esportiu.