dimarts, 8 de desembre del 2009

LES REACCIONS DE... LLUÍS PONSDOMÈNECH, EDU URDIALES I ÀLEX BERTRAN

“Després de guanyar a casa no hem guanyat a fora. Ho hem de solucionar ja”


El CF Lloret va sumar, diumenge passat, la quarta victòria consecutiva com a local. Va ser davant l’Abadessenc per un marcador de 2-0, amb gols de Riky i Dani Pecci. Va ser un partit estrany i dur. L’entrenador, Lluís Ponsdomènech, explica que l’encontre va estar “mogut per les expulsions. El fet de jugar deu contra deu gairebé tot el partit penso que ens va anar millor”. Sobre la duresa del rival, creu que és comprensible perquè “l’Abadessenc venia aquí amb una situació semblant a la nostra, molt necessitat i és normal que es facin respectar. A més, Lloret no és un camp fàcil”.


Un dels jugadors més destacats del partit va ser el porter Jaume Prado, que va aturar un penal a la primera meitat i, ja a la segona, va salvar diverses accions de perill de l’equip rival. Ponsdomènech assegura que “aquí tots som importants, però està clar que en Jaume va ser vital. La seva aportació va ser un factor molt important”. Prado, una setmana més, continuarà sent el porter menys golejat de la categoria.


Un dels jugadors que encara no havia participat massa amb l’equip era Rafi, però diumenge va gaudir de força minuts. L’entrenador parla del defensa lloretenc com un jugador que “s’esforça molt i que té qualitat per jugar amb nosaltres”. Reconeix, però, que “hi ha competència en l’equip i per aquesta banda esquerra ha tingut la porta bastant tancada. Tot i així, ha complert molt bé i sempre el tenim present”.


D’altra banda, la setmana passada es va produir la baixa de Jordi Riera, una de les incorporacions d’aquest estiu per la banda dreta. “Té 29 anys, fa molt temps que corre pel món del futbol i no disposava dels minuts que ell considerava. Jo lamento que hagi plegat però a nivell personal no hi ha cap problema; jo he estat encantat de tenir-lo com a jugador”, explica Ponsdomènech.


El proper partit pel Lloret serà al camp del CD Bescanó. Lluís Ponsdomènech explica que “després de guanyar a casa no hem guanyat a fora. Aquesta és la nostra assignatura pendent que hem de solucionar ja. Si l’equip treballa amb aquesta actitud serà difícil que s’escapin les victòries”. L’encontre es jugarà dissabte, a partir de les quatre de la tarda.


“Tenim un equip prou veterà com per a lluitar per les primeres posicions”


No va poder marcar, però va fer un bon partit. Parlem d’Edu Urdiales, que explica que “va ser una victòria molt treballada i ens la mereixíem. Ells anaven molt fort i nosaltres hem pujat la intensitat al màxim”.


Una jornada més, l’equip va ser efectiu a casa, al contrari que lluny de Lloret. Urdiales reconeix que “no acabem de fer el joc amb fluïdesa fora de casa. Però cada vegada ens entenem millor i esperem que aquests 7 punts de 9 siguin el principi d’una ratxa per començar a pujar posicions a la classificació”.


La Primera Regional és una lliga molt igualada. Tot i haver començat força malament, el Lloret només es troba a 8 punts del segon classificat, que ara mateix és el Camprodon, que va perdre davant els homes de Ponsdomènech. “És bo que no haguem perdut pistonada i crec que ens podem enganxar però hem de guanyar fora de casa”, diu Urdiales.


El mateix jugador és un dels reforços per la davantera per aquesta temporada. Urdiales explica que està “molt content amb el Lloret. Té una infraestructura que molts equips de tercera divisió voldrien tenir. A més, hi ha molt bona gent. El vestidor et fa sentir com si fossis d’aquí. Aquest club es mereix estar molt més a dalt i esperem poder lluitar per fer la promoció. És difícil però tenim un equip prou veterà com per a treure els propers partits endavant i estar lluitant, el mes de març, per les primeres posicions.


“Ja tenia ganes de tornar a sentir-me futbolista”


A banda de la victòria, una de les noticies més agradables del partit de diumenge va ser el retorn d’Àlex Bertran. El mateix jugador assegura sentir-se “molt content”. Bertran explica que “encara que només ha sigut anecdòtic, perquè he disputat pocs minuts, ja tenia ganes de tornar a sentir-me futbolista amb tots els meus companys”.