dilluns, 7 de desembre del 2009

CF LLORET 2 - 0 CE ABADESSENC

Prado els manté amb vida


Victòria del CF Lloret a casa davant el CE Abadessenc per un marcador de 2-0, en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga de la Primera Regional. Els gols del partit van ser obra de Riky i Dani Pecci, tots dos a la segona meitat.


Els de Lluís Ponsdomènech continuen amb la seva ratxa de victòries a casa; ja van quatre jornades seguides sumant els tres punts. Aquest diumenge, el Lloret es va enfrontar a un rival que es presentava força assequible però que va vendre massa cara la seva derrota. Va ser un partit força dur, amb tres expulsions (una pel Lloret i dues per l’Abadessenc) que el Lloret va saber guanyar, en part, gràcies a la bona actuació del porter Jaume Prado. A més, com a noticia destacada, Àlex Bertran, després de cinc mesos sense jugar a causa de la seva lesió al menisc, va tornar a disputar uns minuts amb la samarreta del Lloret. Pel que fa a l’onze titular, Ponsdomènech va introduir dues variacions respecte l’equip que va jugar d’inici al camp de l’Atlètic Bisbalenc. D’una banda, Sergi va ocupar el lloc del lesionat Héctor Hermoso, a la defensa; i Héctor Cuenca va substituir l’absent Jorge Garro.


La primera meitat va començar de la pitjor manera possible, amb una expulsió, la de Manel Pujadas, i un penal en contra. El porter Jaume Prado, però, va estar encertat i va aturar el llançament. Pocs minuts més tard, es van igualar les forces i l’Abadessenc es va quedar amb un home menys, arran de l’expulsió de Xavi Coma. El partit va arribar al descans amb el marcador inicial de 0-0. A la represa, l’Abadessenc es va poder avançar en el marcador, però Jaume Prado, en una gran exhibició de reflexos, va mantenir amb vida l’equip. El Lloret, per la seva part, va continuar buscant el gol i el va trobar en les botes de Riky i Pecci. L’1-0 va ser obra de Riky, amb l’ajuda d’un defensor rival, i el 2-0, de Dani Pecci, que no va errar davant el porter Muñiz. Abans, l’àrbitre del partit, Balastegui Espinosa, va anul·lar un gol d’Edu Urdiales per una falta. El Lloret va poder ampliar el seu compte golejador però el partit va finalitzar amb el marcador de 2-0.


Amb aquests tres punts, el Lloret acaba la jornada amb 16 a la part mitja de la classificació. El proper partit pels de Ponsdomènech serà al camp del CD Bescanó.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Rafi, 65’), Sergi, Manel Pujadas; Batllosera, Cháves (Àlex Bertran, 90’), Cuenca, Edu Urdiales (Cristian, 79’); Riky (Antonio, 74’) i Pecci (Zamora, 90’)


CE Abadessenc: Muñiz; Ibáñez, Toni Coma, Jose (Dani, 83’), Xavi Coma; Evarist, Castells (Joel, 66’), Fran, Miki (Roger, 80’); Oriol i Casas


Gols: 1-0 Riky (68’) i 2-0 Pecci (72’)


Àrbitre: Balastegui Espinosa. T.G.: amonestats Prado, Marc Soler, Batllosera, Pecci, Cháves, Antonio i l’entrenador Lluís Ponsdomènech per part del Lloret, i Ibáñez, Jose i Casas per part de l’Abadessenc. T.V.: expulsats amb vermella directa Manel Pujadas, per part dels locals (8’) i Xavi Coma, per part dels visitants (18’). Per doble amonestació, el jugador de l’Abadessenc Toni Coma (83’).


Incidències: Jornada 13 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


El millor del Lloret: Jaume Prado. Les seves accions van mantenir amb vida el Lloret fins el moment de l’1-0. Quan el marcador encara era de 0-0, el porter lloretenc va aturar un penal i va estar providencial en diverses accions de perill de l’equip rival. A més, com ja és habitual, Prado es va mostrar molt segur en les seves sortides.