dilluns, 21 de desembre del 2009

CF LLORET 2 - 1 CF RIPOLL

Amb la sang freda d’Urdiales


El CF Lloret va vèncer “in-extremis” el CF Ripoll per un resultat de 2-1 amb un gol de penal en l’últim minut de partit. Els dos gols lloretencs van arribar per mitjà d’Edu Urdiales.


El Lloret finalitza l’any de la millor manera possible, amb la cinquena victòria consecutiva de la temporada a casa, on només ha deixat escapar quatre punts. Els homes de Lluís Ponsdomènech, amb un equip marcat per les diferents baixes per sanció i lesió, van saber patir fins a l’últim instant del partit quan Edu Urdiales, des dels onze metres, va fer el gol de la victòria. L’alineació presentava la novetat del jugador del Juvenil “A” Sebas, que va tenir un molt bon debut per la banda dreta. Per l’altre costat, va haver de jugar Manel Pujadas, que tot i ser un jugador de caire defensiu no va decebre ningú; com sempre, Manel va estar al nivell que tots esperàvem, de la mateixa manera que Jaume Prado, que va tornar a mostrar una gran seguretat en les seves sortides. A més, Alberto Robledo va reaparèixer després de la seva lesió. Tot i així, no va ser un bon partit dels lloretencs, que van mostrar dues cares ben diferenciades en cadascuna de les parts.


A la primera meitat, el Lloret va ser el clar dominador del joc i va poder marxar al descans amb un avantatge molt ampli. Tot i així, va mancar la fortuna de cara a porta i els lloretencs només van arribar al descans amb un 1-0 favorable. El gol va ser obra d’Edu Urdiales, que va rematar de cap una gran centrada de Manel Pujadas al servei d’una falta. Abans, el mateix Urdiales, també de cap, havia enviat una pilota al pal. Dani Pecci, Héctor Cuenca i el propi Manel van gaudir de diverses ocasions però els seus xuts no van anar ben dirigits. A la represa, el nivell i la intensitat del joc va baixar notablement i el Ripoll ho va aprofitar. Tot i no gaudir d’ocasions clares de gol, van aconseguir igualar el marcador per mitjà d’una penal força dubtós que va suposar l’expulsió de Sergi. L’encarregat del llançament va ser Dani, que va superar Jaume Prado. Quedava molt poc pel final i el Lloret buscava el gol a la desesperada. El va trobar també en una acció de penal que va cometre el porter Mulero sobre Cristian Cuerva. Edu Urdiales no es va amagar, va agafar la pilota, la va col·locar al punt de penal i, amb molta tranquil·litat, la va enviar al fons de la porteria. No hi havia temps per gaire cosa més. El Lloret va guanyar patint, però va guanyar.


Amb aquesta victòria, el de Lluís Ponsdomènech finalitzen l’any a la novena posició amb 20 punts. El proper partit serà al camp del FC l’Escala; això serà, però, després de les festes de Nadal.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Cristian, 65’), Héctor, Sergi; Cháves (Alberto, 70’), Cuenca (Batllosera, 88’), Sebas (Dani, 80’), Manel Pujadas; Edu Urdiales i Pecci


CF Ripoll: Mulero; Juan (Jofre, 47’), Sellas, Aitor, Garriga; Teti, Dani, Guillem, Sales (Pep, 63’); Padrós (Coti, 37’) i Nil


Gols: 1-0 Edu Urdiales (20’), 1-1 Dani (p.) (78’) i 2-1 Edu Urdiales (p.) (91’)


Àrbitre: Villalta Cáceres (malament). T.G.: Jordi Valls, Marc Soler i Cháves pel Lloret, i Mulero, Aitor, Teti i Pep pel Ripoll. T.V.: per doble amonestació al local Sergi (77’).


Incidències: Jornada 15 de lliga de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar)


El millor del Lloret: Edu Urdiales. Molt actiu en atac durant la major part del partit. Va enviar una pilota al pal, va obrir el marcador amb una gran rematada de cap i va assumir la responsabilitat de llançar el penal de la victòria en el temps afegit. Urdiales, amb aquests dos gols, ja és el màxim golejador de l’equip lloretenc (6 gols).