dimecres, 10 de febrer del 2010

LES REACCIONS DE... MARC SOLER

“Som una alternativa seria”


Valoracions positives de l’empat aconseguit al camp de l’actual i destacat líder de la Primera Regional, l’UE Figueres. Un dels capitans de l’equip, Marc Soler, explica que “va ser complicat. Vam fer un bon partit en línies general i l’equip està força content del resultat”. El Lloret va plantar cara i va ser fidel al seu estil. “Nosaltres vam sortir a fer el nostre partit. Ells es van sorprendre de que el Lloret estigués tan ben col·locat i que no renunciés a tenir la pilota. La major part del control va ser nostre”, assegura Soler. Afegeix que “tots estàvem molt motivats. Vam parlar amb el míster de que la majoria d’equips surten a aquell camp mig derrotats. Nosaltres vam sortir amb la idea que som el Lloret, que estem fent una temporada molt decent i que som una alternativa seria”.


El Figueres arribava a aquesta cita amb l’espectacular estadística de 1.058 minuts sense rebre cap gol en contra. Els lloretencs van trencar-la gràcies a un gol en pròpia porta del defensor local Joel, quan el resultat en el marcador era d’1-0 favorable al Figueres. Marc Soler explica que “era una estadística que coneixíem. Això demostra que el Figueres és un equip amb un potencial defensiu molt gran i sabíem que seria complicat marcar, ho teníem com una fita. Va ser en pròpia porta, però el resultat és el mateix”. Marc Soler qualifica el Figueres com “un equip que sap al que juga i que si es posa per davant és molt complicat donar la volta al resultat”.


El Lloret va mostrar un molt bon nivell, amb un bon joc al centre del camp, amb Batllosera i Cháves, i creant perill per les bandes amb Cuenca i Bertran. A més, els de Ponsdomènech van tornar a comptar amb la figura de Jaume Prado, providencial en la primera meitat, amb dues gran intervencions, i molt segur en la segona en les seves sortides. Soler diu que “no descobrirem ara la qualitat d’en Jaume com a porter. A nosaltres ens dóna molta seguretat i és el que té un porter com ell, que et garanteix que la porteria estigui ben coberta”.


Amb aquest empat, el Lloret es manté a la tercera posició amb 30 punts, a 8 del Camprodon que és el segon classificat i qui marca la promoció. El defensa lloretenc creu que l’equip pot aspirar a jugar aquesta promoció. “Últimament l’equip està molt bé, té una manera de jugar constant. Vam patir un petit entrebanc a Caldes però si estem l’últim mes i mig entre els quatre primers estarem lluitant per fer la promoció, segur”.


El proper partit es jugarà a casa davant el FC Vilamalla, després d’una setmana en que s’aturarà la competició. Marc Soler explica que “tots els partits de casa, vingui qui vingui, els hem d’assegurar. Sumant els tres punts de casa i puntuant fora estarem a dalt i, tard o d’hora, el Camprodon punxarà i nosaltres estarem allà”. L’encontre davant el Vilamalla serà diumenge dia 21, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.