dilluns, 22 de febrer del 2010

CF LLORET 3 - 0 FC VILAMALLA

Jornada rodona


Victòria del CF Lloret a casa davant el FC Vilamalla per un marcador de 3-0, en el partit corresponent a la jornada 21 de lliga de la Primera Regional. Els autors dels gols van ser Dani Pecci, Albert Batllosera i Edu Urdiales.


El Lloret continua intractable a casa i segueix sumant victòries com a local. La jornada enfrontava el Lloret davant el Vilamalla en un partit que es va assemblar molt poc al de la primera volta, en que l’equip selvatà va caure per 2-1. Aquest cop, els homes de Lluís Ponsdomènech no van donar cap opció i van resoldre sense massa complicacions un partit que va poder acabar amb una golejada d’escàndol, pel gran nombre d’ocasions que es van crear a favor dels de casa. Aquest és un triomf molt important, ja que la jornada ha resultat rodona pel Lloret pel que fa als resultats dels seus rivals directes. El CE Camprodon, que ocupa la segona posició (39 punts) i que serà el proper rival, va caure al camp del FC l’Escala per un contundent 5-0; aquest fet provoca que si el Lloret guanya a Camprodon el proper diumenge es situarà a només 3 punts de la promoció. D’altra banda, el fins ara “totpoderós” Figueres també va perdre, en aquest cas a Caldes de Malavella (2-0). Per tant, un gran cap de setmana.


El partit només va tenir un color, el blau del Lloret. Els de Ponsdomènech es van fer de manera ràpida amb el control del partit i van ser els encarregats de dur tot el pes del joc ofensiu. Tot i així, el gol es va fer esperar. Aquest va arribar a la mitja hora de joc, després d’una acció de Manel Pujadas per banda esquerra que Pecci va rematar a gol. Amb l’1-0 momentani i amb la sensació que el Lloret guanyaria de manera fàcil, va arribar el descans. A la represa, tot va seguir en la mateixa línia i el Lloret va sentenciar abans del quart d’hora de joc amb dos gols més. El 2-0 va ser obra d’Albert Batllosera, que va aprofitar una cessió d’Edu Urdiales per anotar el seu primer gol de la temporada. Poc després, el propi Urdiales va enviar al fons de la xarxa una bona centrada de Manel. A partir d’aquí, els locals van poder ampliar el seu compte golejador però no hi va haver fortuna de cara a porta. Fins el final del partit, cap incident a destacar, fora de la substitució de Jaume Prado per unes molèsties a l’abductor que no impediran al porter jugar el proper partit de lliga. En el seu lloc, va debutar Javi Tato en la present temporada. Amb el 3-0 final i amb una sensació de superioritat, el partit va finalitzar i els tres punts, una setmana més, es van quedar a casa.


Amb aquesta victòria, el Lloret és tercer amb 33 punts, a 6 del Camprodon que és qui marca la zona de promoció a la Regional Preferent. Aquest serà, precisament, el proper rival. Els homes de Lluís Ponsdomènech jugaran a Camprodon, diumenge vinent, a partir de les 4 de la tarda.


CF Lloret: Prado (Tato, 80’); Jordi Valls, Marc Soler (Sergi, 70’), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera (Cristian, 75’), Chaves (Àlex Bertran, 80’), Cuenca, Riky; Edu Urdiales (Dani, 85’) i Pecci


FC Vilamalla: Éric, Pere, Ceballos, Aitor, Modoell, Gabi, Vili, Linares (Juan Carlos), Víctor (Felipe), Job i Salomó


Gols: 1-0 Pecci (29’), 2-0 Batllosera (55’) i 3-0 Edu Urdiales (60’)


Àrbitre: Puig Pons


Incidències: Jornada 21 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


El millor del Lloret: Albert Batllosera. El mig-centre va tornar a aportar el toc i la qualitat que l’equip demana per arribar a l’àrea rival. Molt concentrat i participatiu al llarg del partit. A més, es va estrenar com a golejador aquesta temporada.