dilluns, 29 de març del 2010

AE ROSES 2 - 1 CF LLORET

El mal menor


Derrota del CF Lloret al camp de l’AE Roses per un marcador de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 26 de la Primera Regional. L’únic gol lloretenc va ser obra d’Edu Urdiales. Tot i així, el Lloret continuarà al segon lloc, gràcies a la derrota (1-2) de l’UE Camprodon davant el FC Vilamalla.


Partit trampa. Aquest va ser el missatge de l’entrenador a la plantilla durant tota la setmana i no anava pas equivocat. El Lloret es va veure sorprès pel, fins llavors, cuer de la competició, que va aconseguir remuntar un gol inicial d’Urdiales. Va ser un encontre amb molt de moviment per part dels dos equips i on les ocasions de gol es van anar alternant. Per la situació del Roses, podia semblar que es tractava de la ocasió ideal per afiançar la segona plaça, però la “ventafocs” de la competició va aixecar el cap. Per sort, hores després, el Vilamalla va aconseguir guanyar a Camprodon per un resultat d’1-2. D’aquesta manera, els lloretencs conserven la segona posició, que, recordem, és la que dóna accés a jugar la promoció per pujar a la Regional Preferent.

L’equip comptava amb la important baixa del capità, Héctor Hermoso, que no va poder jugar. Lluís Ponsdomènech es va decidir per situar Sergi al centre de la defensa, acompanyant a un habitual com Marc Soler. A banda, d’això, una altra novetat en l’alineació va ser la tornada a l’equip de Jose Chaves, que va formar el doble pivot amb Albert Batllosera.


L’inici del partit va ser trepidant. Després d’una primera ocasió del Roses, anul·lada per l’àrbitre del partit, va arribar el 0-1 quan només havien passat quatre minuts. L’autor de gol va ser ni més ni menys que el pitxitxi de l’equip, Edu Urdiales, que amb aquest gol ja en suma un total de 16. Les coses es presentaven molt i molt bé pels lloretencs. L’alegria a la banqueta del Lloret va acabar poc després (10’), quan el local Víctor va enviar la pilota al fons de la xarxa de Prado. Amb l’empat momentani al marcador, es va arribar al temps de descans. A la represa, el Lloret va sortir amb la intenció de buscar el gol de la victòria però no hi va haver fortuna i va ser el Roses qui, per mitjà de David, va fer el gol de la remuntada i del definitiu 2-1. A les acaballes de l’encontre, el col·legiat Valenzuela Ojeda va expulsar per doble amonestació Marc Soler.


Amb aquesta derrota, el Lloret continuarà amb 42 punts, situat a la segona posició. El proper partit pels homes de Lluís Ponsdomènech es jugarà després de les vacances de Setmana Santa. Serà a casa davant l’AE Tossa, en el derbi de la Selva Marítima. Es podrà seguir, diumenge 11 d’abril, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


AE Roses: Bazán, Vicenç, Jesús, Gerard, Sebas, Miguel (Huguet), Edu, Aro (Adrià), Víctor (Franxu), David (Jaume) i Genís (Juanjo)


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Sergi (Inal), Manel Pujadas; Batllosera, Chaves (Garro), Àlex Bertran (Pecci), Cuenca (Cristian); Riky i Edu Urdiales


Gols: 0-1 Edu Urdiales (4’), 1-1 Víctor (10’) i 2-1 David (58’)


Àrbitre: Valenzuela Ojeda. T.G.: als locals Vicenç, Sebas, Aro, Genís i Juanjo. T.V.: al visitant Marc Soler per doble amonestació (90’).


Incidències: Jornada 26 de la Primera Regional. Camp Municipal Mas Oliva (Roses).