divendres, 2 d’abril del 2010

LES REACCIONS DE... JORGE GARRO

“El partit de Roses ha de ser un punt de reflexió per a que això no torni a passar”


Qui ho havia de dir, que el, fins la passada jornada, cuer de la competició seria qui trencaria la ratxa del Lloret de sis partits sense conèixer la derrota, amb un balanç de cinc victòries i un empat. El Roses va ser el botxí en un partit on els lloretencs es van avançar molt d’hora, però que van acabar cedint per un marcador de 2-1. El jugador argentí, Jorge Garro, reconeix que “va ser un mal resultat, perquè necessitàvem afiançar la segona posició. Va ser un partit atípic, ja que en els primers deu minuts ja havien passat moltes coses. No va ser el nostre millor partit, ni molt menys. Ells van saber aprofitar els nostres errors i després del 2-1 no vam tenir capacitat de reacció”. Tot i així, rebutja parlar de relaxació. “Es va fer un bon treball durant la setmana i es va recalcar en tot moment que seria un rival difícil, però en el camp no es va reflectir la intensitat que havíem de tenir per a un partit com aquest”.


L’equip comptava amb una important baixa, la d’Héctor Hermoso. Garro afirma que el capità “per nosaltres és un jugador molt important. Aporta molta seguretat a la defensa, però crec que Sergi ho va fer molt bé. No hi ha dubte que en aquest equip, per estar segons, tenim jugadors que no s’anomenen titulars, si no que tota la plantilla pot estar en l’equip inicial”. Respecte la competició, explica que “en aquesta categoria tots els partits són difícils i l’entrenador sempre ens diu que cada partit és important i que no ens podem relaxar. És important que reaccionem i el partit de Roses ha de ser un punt de reflexió per a que això no torni a passar”.


El Lloret és el segon classificat amb 42 punts. Tot i el resultat negatiu de Roses, els de Ponsdomènech es van veure beneficiats per la derrota del Camprodon a mans del Vilamalla. Així, doncs, els lloretencs continuen en la zona de promoció, que és, ara per ara, l’objectiu marcat per a poder tornar a la Regional Preferent. “És el que tots volem i esperem que es pugui complir, perquè tenim un gran grup i estem treballant molt bé. No vam tenir un inici favorable, però avui les coses són diferents i esperem que ara, que ve la millor part, tots estem a un bon nivell”, diu el jugador argentí.


La propera cita pel CF Lloret serà el derbi de la Selva Marítima davant l’AE Tossa. A la primera volta, un gol de l’ex-lloretenc Nico va propiciar la derrota dels de Ponsdomènech (1-0). En aquesta ocasió, el partit arriba en circumstàncies diferents i amb un Lloret que sortirà a per totes, com explica Jorge Garro. “És un partit que tots volem jugar, tant ells com nosaltres. Esperem que passi la Setmana Santa i després ja començarem a preparar bé aquest partit, que serà una final, com tots els que ens queden, però amb un condiment especial”. El partit es podrà seguir diumenge 11 d’abril, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


En últim lloc, Jorge Garro parla sobre la seva situació actual. Explica que “el meu millor moment va ser just abans d’anar-me a l’Argentina. Em sentia molt còmode, amb una bona dinàmica de joc i, fins i tot, havia arribat el gol. Per assumptes familiars vaig haver de marxar. Ara, toca tornar a estar en forma i que les oportunitats arribin de nou”. Reconeix, a més, que els argentins “portem el futbol a la sang i des de petits el practiquem. És un esport que m’agrada molt i sóc una altra persona quan estic dins el camp”.