dilluns, 22 de març del 2010

CF LLORET 2 - 0 CF AMER

Urdiales no perdona


Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Amer per un resultat de 2-0, en el partit corresponent a la jornada 25 de la Primera Regional. L’autor dels dos gols va ser Edu Urdiales. El Lloret, amb aquesta victòria, ja és segon.


Aprofitar la derrota (2-1) del Camprodon al camp del Figueres. Aquesta era la intenció i, en definitiva, l’objectiu que es marcava el Lloret per afrontar un complicat derbi davant l’Amer. Els lloretencs eren conscients que una victòria o un empat els situaria a la segona posició del campionat, a la zona de promoció a Preferent, i no van deixar passar l’oportunitat d’avançar el seu màxim rival en aquesta lliga, el Camprodon. Per aquest important enfrontament (recordem que l’Amer arribava a Lloret de Mar com a quart classificat), Lluís Ponsdomènech va tornar a confiar en els mateixos homes que van vèncer (4-3) el CF Salt en la jornada anterior, a banda de l’entrada d’Héctor Cuenca, en substitució de Jose Chaves.


Va ser un partit poc vistós i molt travat. El joc va estar molt igualat i cap dels dos equips semblava ser el clar dominador de l’esfèric. La primera meitat no va tenir cap gol i es va arribar al descans amb el marcador inicial de 0-0, amb tota la segona part per decidir. A la represa, el Lloret va sortir amb la intenció de buscar alguna cosa més i es va trobar amb un penal a favor. L’encarregat de fer el llançament va ser Edu Urdiales, que no va perdonar i va enviar la pilota al fons de la xarxa (65’). Després d’això, l’Amer va posar la directa i va gaudir de diverses ocasions, la més clara va ser, també, des dels onze metres. El llançament del penal, però, va sortir molt desviat de la porteria de Jaume Prado. De l’1-1 al 2-0. A la jugada següent, Edu Urdiales va plantar-se sol davant el porter Bustins i va anotar el segon i definitiu gol del matx (74’). El Lloret va poder ampliar el seu compte golejador en un llançament de falta lateral d’Albert Batllosera, però l’electrònic ja no es va moure i els tres punts es van quedar a casa.


Amb aquesta victòria, el Lloret es situa segon amb 42 punts. El proper partit pels homes de Lluís Ponsdomènech es jugarà al camp del cuer, l’AE Roses, diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Sergi, 85’), Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Cuenca, Riky (Inal, 80’), Àlex Bertran (Àngel, 62’); Edu Urdiales (Garro, 80’) i Pecci (Kiko, 77’)


CF Amer: Bustins, Turon, Yuyu (Roger), Amagat, Vilaró, Gari, Alves (Auguet), Albert (Riki), Álvaro, Torné i Navarro


Gols: 1-0 Edu Urdiales (p.) (65’) i 2-0 Edu Urdiales (74’)


Àrbitre: Romero Mota. T.G.: als locals Edu Urdiales, Riky, Inal i Kiko, i als visitants Yuyu, Amagat i Albert. T.V.: cap


Incidències: Jornada 25 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar)


El millor del Lloret: Edu Urdiales. El golejador, de nou, va firmar un doblet i va mostrar-se molt actiu en tasques ofensives. Va ser decisiu amb els seus dos gols i no es va posar nerviós a l’hora de transformar el penal que va suposar l’1-0. Urdiales continua sent el pitxitxi de l’equip amb 15 gols.