dilluns, 31 de maig del 2010

CF TORDERA 0 - 3 CF LLORET

Lluiten fins el final però el Camprodon no falla


Victòria del CF Lloret al camp del CF Tordera per un contundent 0-3, en el partit corresponent a la jornada 34 de la Primera Regional. Els golejadors del partit van ser Edu Urdiales, per dos cops, i Héctor Cuenca.


No va poder ser. El Lloret de Lluís Ponsdomènech va fer els deures i va superar de manera clara un pobre i gris Tordera, però això no va ser suficient, ja que a La Bisbal, el Camprodon no va perdonar i va golejar per 0-4 l’Atlètic Bisbalenc, adjudicant-se, d’aquesta manera, la segona posició matemàticament. Tot es va decidir en l’última jornada i, malauradament, no hi va haver cap sorpresa. Tot i així, el Lloret va lluitar fins el final, conscient que la cosa no depenia d’ells, ja que el Camprodon ho tenia tot a les seves mans per fer la promoció.


El partit es va decantar molt d’hora pel conjunt lloretenc, que va ser el clar dominador del joc. L’encarregat d’obrir el marcador va ser, com no, Edu Urdiales, després d’un gran xut de Jorge Garro que es va estavellar en el travesser. Poc després, el mateix Garro va poder fer el segon, però no va estar encertat en la definició. El Tordera, que amb prou feines podia fer tres tocs seguits, va posar a prova Jaume Prado, però el porter lloretenc, de punys, va enviar fora un llançament de falta. La possessió era clarament del Lloret i, passada la mitja hora, va arribar el segon gol. De nou, obra d’Edu Urdiales, en una gran rematada de cap que va significar el seu gol número 28, que el fa acabar la competició com a màxim golejador d’aquesta Primera Regional. A la represa, més del mateix. Quan només passaven dos minuts, el jove Héctor Cuenca va fer el tercer en un llançament de falta molt potent que va superar la barrera i el porter rival Dani Muñoz. A partir d’aquí, el partit va seguir amb la mateixa tònica però els gols no van arribar, tot i que el Lloret en va poder fer algun més. Dues de les grans ocasions les va tenir el capità Héctor Hermoso, que va acabar en la posició de davanter. Amb el marcador de 0-3, va acabar un partit sense massa història on l’únic color va ser el blau del Lloret. Com a nota positiva, Alberto Robledo, després de la seva greu lesió, va tornar a jugar.


Amb aquests tres punts, el Lloret finalitza la competició amb 60, situat a la tercera posició. Les coses, un cop finalitzat el campionat, queden de la següent manera: el Figueres ascendeix a Preferent de manera directa, el Camprodon jugarà la promoció i perdran la categoria la Garrotxa (retira a la segona jornada), el Salt i el Roses, i el Begur, per la seva part, haurà d’esperar a que el Camprodon superi l’eliminatòria de promoció per tal de no perdre la categoria.


CF Tordera: Dani Muñoz, Marc, David, Xavi, Johny (Aaron), Guerrero, Edú Vieira (Rubén), Cabrera, Aleix, Martínez (Gratobil) i Marc Velasco


CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler (Sallés), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Chaves (Alberto), Garro (Pecci), Cuenca; Riky (Kiko) i Edu Urdiales (Cristian)


Gols: 0-1 Edu Urdiales (7’), 0-2 Edu Urdiales (36’) i 0-3 Cuenca (47’)


Àrbitre: Ivan Sánchez. T.G.: als locals David i Johny, i al visitant Héctor. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 34 de la Primera Regional. Camp Municipal (Tordera).