dilluns, 24 de maig del 2010

CF LLORET 6 - 1 FC L'ESCALA

Urdiales i el Bosc de Tosca acosten al Lloret a la promoció

Victòria amb golejada del CF Lloret a casa davant el FC l’Escala, per un resultat de 6-1. Quatre gols d’Edu Urdiales, un de Dani Pecci i un de Jose Chaves van servir per vèncer i sumar els tres punts.

Tot es decidirà en l’última jornada. Diumenge, a les cinc de la tarda, el Lloret s’enfrontarà al Tordera i el Camprodon jugarà al camp del Bisbalenc. Gràcies a la victòria aquesta jornada del Bosc de Tosca a Camprodon, els de Lluís Ponsdomènech arriben amb opcions a l’última jornada de jugar la promoció, situats a un punt de la segona plaça. Semblava que els camprodonins no podien punxar, però ho han fet i, ara, el Lloret ho vol aprofitar i lluitarà fins el final per aconseguir-ho. Després de molts partits, de moltes victòries, de molts entrebancs, l’equip arriba a l’última jornada amb opcions reals de acabar la temporada jugant la promoció a la Regional Prefrent. El primer cop d’autoritat es va donar davant l’Escala, ja que es va golejar per 6-1 a un equip que es trobava en una dinàmica molt positiva i que ocupava el quart lloc.

Tres canvis en l’onze titular. Inal va haver d’ocupar el centre de la defensa a causa de la baixa de Marc Soler. A més, en atac, Albert Batllosera i Dani Pecci van recuperar la titularitat. El porter Javi Tato, a més, va poder gaudir dels minuts finals del partit en substitució de Jaume Prado.

El Camp Municipal d’Esports esperava un partit dur davant el quart classificat, però que es va guanyar amb comoditat. El primer gol va arribar molt d’hora, per mitjà de Dani Pecci, que va fer el seu desè gol de la temporada. Abans del 2-0, Àlex Bertran va haver de ser substituït per una luxació a l’espatlla i sembla que haurà d’estar dues setmanes de baixa. Després d’aquest incident, Edu Urdiales va agafar el protagonisme i, en un quart d’hora, va fer tres gols. El 2-0 i el 4-0, des del punt de penal. El veterà davanter ja suma un total de 26 gols i tot fa indicar que acabarà la temporada com a màxim golejador de la categoria. Amb el resultat de 4-0 momentani es va arribar al final del primer temps més plàcid pel Lloret en tota la temporada. A la represa, Jose Chaves es va sumar a la festa amb un gran gol de llançament de falta directa. L’Escala va retallar distàncies gràcies al davanter Sile, però, de nou, Edu Urdiales va enviar la pilota al fons de la porteria per fer pujar al marcador el definitiu 6-1.

A banda de la victòria, el protagonista del partit va ser el capità Héctor Hermoso, que va poder jugar els seus darrers minuts com a jugador del Lloret al Camp Municipal d’Esports. Esperem que encara en jugui un altre partit més a casa, ja que voldrà dir que el Lloret juga la promoció.

Amb aquests tres punts, el Lloret es manté tercer amb 57 punts, a només 1 del Camprodon. El proper partit, a Tordera. Serà diumenge a partir de les 5 de la tarda.

CF Lloret: Prado (Tato); Sergi, Inal, Héctor (Cristian), Àlex Bertran (Cuenca); Batllosera, Chaves (Riky), Garro, Manel Pujadas; Edu Urdiales i Pecci (Kiko)

FC l’Escala: Éric, Roca, Faura, Mir, Ferrer, Salam, Alexis, Pagés, Sile, Éric, Pipa

Gols: 1-0 Pecci (2’), 2-0 Edu Urdiales (p.) (15’), 3-0 Edu Urdiales (23’), 4-0 Edu Urdiales (p.) (30’), 5-0 Chaves (55’), 5-1 Sile (70’) i 6-1 Edu Urdiales (75’)

Àrbitre: Pérez Genís. T.G.: als locals Sergi i Inal, i als visitants Faura, Mir i Salam. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 33 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).