dilluns, 13 de setembre del 2010

AT. BISBALENC 4 - 1 CF LLORET

Debut amarg d’Edu Urdiales



Derrota del CF Lloret, en el primer partit de lliga, davant l’Atlètic Bisbalenc, per un marcador de 4-1. Sergi va obrir el marcador pels lloretencs, però José Ramírez de penal, Víctor i Solé, en dues ocasions, van capgirar el resultat en favor dels locals.


No han començat bé les coses pel nou Lloret d’Edu Urdiales. El que es presentava com un partit assequible va resultar no ser-ho. Els selvatans es van topar amb un Bisbalenc que, amb perilloses jugades a la contra i amb un ex de Segona “B” en estat de gràcia com José Ramírez, van golejar i es van adjudicar el primer liderat de la Primera Regional, enviant el Lloret a l’ultima posició.


Hi havia curiositat per conèixer el primer onze inicial d’Edu Urdiales. L’exdavanter lloretenc va apostar pels següents homes: Prado, Sergi, Inal, Chema, Jordi Valls, Batllosera, Ribas, Cuenca, Manel Pujadas, Cristian i Pecci.


L’encontre va començar de la millor manera possible. Un defensa, Sergi Ordóñez, va obrir el marcador en els primers minuts de joc i va inaugurar el seu compte particular amb el primer equip. A la mitja hora de joc, però, una jugada de rebuig dins l’àrea va acabar amb un penal a favor del Bisbalenc molt protestat pels lloretencs que José Ramírez es va encarregar de transformar. Amb l’empat momentani es va arribar al temps de descans. A la represa, el domini va ser del Lloret, però qui va fer els gols va ser l’equip rival, amb tres grans contraatacs que van servir per sentenciar el matx. Solé en dues ocasions (el gol del 2-1 en una acció en que es va reclamar fora de joc) i Víctor van ser els autors dels gols quan els d’Edu Urdiales buscaven la porta rival a la desesperada i amb molta més insistència. Amb el definitiu 4-1 va finalitzar un partit gris del Lloret on el resultat, potser, va ser massa dur.


L’equip finalitza la jornada en l’ultima posició. La propera jornada rebrà a casa el Sant Gregori. El partit es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal El Molí.



At. Bisbalenc: Cases, Eduard, Jimeno (Porqueres), Sergi Ramírez, Víctor, Bonet (Davesa), Tostao (Vidal), Abel (Solé), José Ramírez, Burt (Enric) i Omar


CF Lloret: Prado; Sergi (Alberto), Inal (Àlex Bertran), Chema, Jordi Valls; Batllosera, Ribas, Cuenca, Manel Pujadas (Marc Soler); Cristian (Dani Cuerva) i Pecci


Gols: 0-1 Sergi (4’), 1-1 José Ramírez (p.) (30’), 2-1 Solé (65’), 3-1 Víctor (81’) i 4-1 Solé (90’)


Àrbitre: Ribas Ferrer


Incidències: Primera jornada de lliga de la Primera Regional. Camp Municipal La Bisbal.



La jornada 1 de la Primera Regional:
Bisbalenc 4 – 1 Lloret

Bosc de Tosca 1 – 3 Vilamalla

Abadessenc 1 – 1 Tossa

Quart 1 – 0 Sant Hilari

La Jonquera 2 – 1 Caldes

Sant Gregori 0 – 1 Bescanó

L’Escala 0 – 0 Camprodon

Ripoll 2 – 2 Tordera

Besalú 4 – 2 Amer


La classificació:

1- Bisbalenc (3 punts)

2- Besalú (3)

3- Vilamalla (3)

4- La Jonquera (3)

...

15- Sant Gregori (0)

16- Amer (0)

17- Bosc de Tosca (0)

18- Lloret (0)


La propera jornada:

Lloret – Sant Gregori (dissabte, 16:00h, Camp El Molí)

Vilamalla – Ripoll

Tossa – Bosc de Tosca

Amer – Abadessenc

Sant Hilari – Besalú

Caldes – Quart

Bescanó – La Jonquera

Camprodon – Bisbalenc

Tordera – L’Escala


(Fotos: Diana Martínez)