divendres, 10 de setembre del 2010

PRÈVIA: AT. BISBALENC - CF LLORET

Tot preparat


Començar amb bon peu. Aquest és l’objectiu de la primera plantilla del CF Lloret, que s’enfrontarà diumenge a l’Atlètic Bisbalenc en el partit corresponent a la primera jornada de lliga de la Primera Regional.


Ja fa uns quants anys que el Lloret no comença guanyant el primer partit i aquest nou equip d’Edu Urdiales vol fer canviar la dinàmica negativa de les primeres jornades. L’any passat, recordem que la primera victòria no va arribar fins a la cinquena jornada, davant el Camprodon (2-0). Tots els punts perduts al primer tram de lliga i, en especial, en els partits a domicili, van passar factura i van deixar l’equip fora de la promoció. Els lloretencs, que afronten l’encontra amb una gran motivació, lluitaran per a que això no es torni a repetir i sortiran a per totes des del primer moment.


S’obre la lliga i el Lloret fa la primera aturada a La Bisbal de l’Empordà davant un equip que ja va posar les coses molt complicades la temporada passada. En el partit d’anada, 0-0, en un partit que el Lloret va poder guanyar, però on la falta de gol va ser crucial. A la tornada, victòria patida per la mínima (1-0) amb un gol d’Edu Urdiales i amb un penal aturat en l’últim minut pel propi Urdiales.


Veurem que passa en aquesta ocasió, però el partit promet ser molt complicat i, també, molt atractiu. Es jugarà diumenge a partir de les 5 de la tarda al camp de l’Atlètic Bisbalenc.